Skocz do zawartości

SEO-Odkurzacz - szczegółowa analiza profilu backlinków strony

dziki_rysio_997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedy zostanie dodana możliwość przeniesienia katalogu tmp do innej lokalizacji? Prosiłbym o dodanie w kolejnym updejcie możliwości określenia lokalizacji katalogu tymczasowego (jeśli brak katalogu to oczywiście jego automatyczne utworzenie). To z pewnością dla Ciebie kilkanaście minut roboty albo i krócej ;) Dyski SSD na tym cierpią niesamowicie, warto wprowadzić możliwość ustalania przez usera lokalizacji katalogu gdzie gromadzone są wszystkie dane tymczasowe.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Jak najbardziej można. W programie widoczne są przyciski, po których kliknięciu otwiera się strona z odpowiednim "rozszerzeniem" w sklepie internetowym.

Rozszerzenie można też zamówić mailowo (bok@nanomedia.pl) lub przez PW na forum.

Koszt przejścia na wyższy pakiet to po prostu różnica w cenie między docelowym pakietem, a aktualnie posiadanym.

W obecnej wersji, program w trakcie wykonywania analizy odpytuje stronę serwerową i podaje adres analizowanej domeny.

Informacje te są wykorzystywane tylko i wyłącznie do rozliczania zużycia pakietów (co odbywa się automatycznie) oraz po to, by Użytkownik miał w programie wgląd w to, jakie domeny w danym miesiącu już analizował (ponieważ ponowna analiza raz już analizowanej domeny nie konsumuje pakietu).

W przypadku pakietu "bez limitu", lista domen nie są przechowywana - nie ma takiej potrzeby.

Lista analizowanych linków nie jest przesyłana - bo nie ma takiej potrzeby. Podobnie jak nie są przesyłane żadne statystyki.

Pozdrawiam,

Damian

Jak najbardziej można. W programie widoczne są przyciski, po których kliknięciu otwiera się strona z odpowiednim "rozszerzeniem" w sklepie internetowym.

Rozszerzenie można też zamówić mailowo (bok@nanomedia.pl) lub przez PW na forum.

Koszt przejścia na wyższy pakiet to po prostu różnica w cenie między docelowym pakietem, a aktualnie posiadanym.

Yyy. Co mozna dokupić/upgrejdnac ????

Yyy. Co mozna dokupić/upgrejdnac ????

Ty nic nie możesz. ;) Kupiłeś program, gdy był jeden pakiet, a co za tym idzie w momencie zmiany oferty Twój pakiet jest traktowany jako najwyższy. Nie możesz pójść wyżej. ;)

Zerknij kilka postów wyżej (albo do pierwszego postu w wątku) - zobaczysz, jak teraz wygląda oferta i wszystko będzie dla Ciebie jasne. :)

Teraz mi wstyd, bo chyba obiecałem to trochę na wyrost, no i wskoczyły mi inne obowiązki - nie wyrobiłem.

Za namową kilku osób będę chciał też dorzucić do aktualizacji parę drobiazgów + poprawić odrobinę usability.

@arve_lek:

W związku z powyższym - umówmy się tak, że w piątek rezerwuję czas na nadrabianie zaległości (chyba, że jeszcze jutro wyrobię), zrobię w pierwszej kolejności te tagi i dam Ci do dyspozycji nieoficjalną aktualizację z tagami żebyś mógł działać, a potem dokończę resztę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności