Skocz do zawartości

SEO-Odkurzacz - szczegółowa analiza profilu backlinków strony

dziki_rysio_997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy mi się wydaje czy nie można dograć nowych linków do raportu ogólnego ?

Czyli powiedzmy najpierw dodaje 1tyś linków, a potem za jakiś czas kolejne linki do sprawdzenia i w efekcie cały profil linków zostaje skasowany, a tylko tworzy się z ostatnich linków, które wrzucę do sprawdzania ? Muszę od nowa wrzucić wszystkie linki, żeby dostać cały profil linków?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

W tej chwili nie ma opcji dogrywania linków.

Natomiast są już przymiarki do tego, by można było "prowadzić" domenę w programie - tzn. mieć możliwość analizy przyrostów linków (bo w tej chwili poszczególne analizy to po prostu kolejne projekty).

Wspaniale!

Program trafia do moich narzędzi top10 :)

Jakby jeszcze był harmonogram pobierania BL z ahrefs, majesticseo,gwt, to byłoby wspaniale.

Nie wiem czy obiecywałeś aktualizacje za free, ale niektóre większe aktualizacje proponowałbym wydawać za $. Albo jakieś dodatkowe płatne moduły. Pewnie masz listę klientów, wystarczy zrobić ankietę czego by potrzebowali co wymagałoby większej pracy i zrobić taką rzecz jako płatny moduł.

Pozycjonerzy zarabiają dobrą kasę, więc dla nikogo 50 czy tam 100zł nie będzie dużym wydatkiem.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Nie wiem czy obiecywałeś aktualizacje za free, ale niektóre większe aktualizacje proponowałbym wydawać za $. Albo jakieś dodatkowe płatne moduły. Pewnie masz listę klientów, wystarczy zrobić ankietę czego by potrzebowali co wymagałoby większej pracy i zrobić taką rzecz jako płatny moduł.

Ktoś już mi to doradzał - pomysł jest całkiem dobry. ;) Nie chciałbym jednak, by obecni Użytkownicy musieli dopłacać do rozwoju narzędzia. Stąd w ostatnim czasie zmieniła się tylko oferta dla nowych Użytkowników - tzn. cena jest uzależniona od potrzeb.

Jeśli będzie jakiś dodatek "premium" do SEO-Odkurzacza to raczej będzie to coś "extra", co nie będzie już typową składową programu; może np. jakaś zewnętrzna usługa.

Witam, czy mógł by ktoś przeanalizować dla mnie linki tym programem? Za jakąś przysługę albo duże piwo? linki mam w pliku exel jest ich ponad 25 tyś. chciał bym pozbyć się tych niewartościowych i szkodliwych dla strony ale nie chcę kupować programu na jedną taką akcje.

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

• 2 tygodnie później...

Też macie problem, że czasem nie wszystkie wyrazy się wyświetlają i czasem ciężko wyczaić o co chodzi gdy widać tylko 2 pierwsze litery a reszta zakryta :) (fhd rozdziałka bo może to jakaś wskazówka będzie).

Bardzo by się przydało hurtowe oznaczanie linek jako złe gdy jest ich więcej oznaczonych albo przynajmniej zmiana funkcji oznacz link jako zły tak aby działało to też dla wszystkich które są zaznaczone.

Szukam osób będących na bbhf

Dla modułów Bezpieczne i złe domeny proponuję dodać opcje filtrowania/usuwania hurtowo domen z listy.

Warto wprowadzić opcje typu:

Usuń wszystkie domeny
Usuń wszystkie domeny rozpoczynające się od... (lub spełniające warunek).
Sprawdź i usuń wszystkie domeny, których kod odpowiedzi jest różny od...

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Cześć,

Czy program wykonując requesty deklaruje w nagłówku zapytania HTTP kompresję gzip/deflate?

Cześć,

Nie, ale jeśli jest taka potrzeba, to dopiszę do listy rzeczy do zrobienia (priorytet realizacji będzie zależał od tego, ile osób się za tym opowiada).

Chciałbym Was też przeprosić za opóźnienie przy aktualizacji do 1.2 - niestety miałem na głowie trochę spraw pozazawodowych.

Dobra wiadomość jest taka, że prace nad aktualizacją zbliżają się ku końcowi, zakres będzie odrobinę szerszy od planowanego oraz powinna być poprawa jeśli chodzi o kwestie usability. :)

Liczę na to, że narzędzie po aktualizacji będzie wygodniejsze, bardziej przejrzyste, a praca z nim efektywniejsza.

Pozdrawiam,

Damian

Zdarzają mi się sytuację, że po dodaniu linków, konfiguracji itd. program przechodzi do 'pobierania informacji o linkach' i niestety nic się nie dzieje. Pasek postępu nie pojawia się, nie ma żadnego komunikatu, okno 'aktualnie przetwarzane linki' jest puste.

Drugie pytanie: po analizie linków w oknie 'profil linków' mam 0 anchorów - tak, jakby zupelnie ich nie uwzgledniał/sprawdzał.

Czym to może być spowodowane?

mniej znaczy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności