Skocz do zawartości

SEO-Odkurzacz - szczegółowa analiza profilu backlinków strony

dziki_rysio_997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Działa ten soft na linuksie?

Możliwe, że da się go uruchomić przez wine, ale nie sprawdzałem. Jeśli wersja demo zadziała (można pobrać tutaj), to pełna też powinna.

I czy ta opłata, to jest na miesiąc?

Limit jest miesięczny, ale opłata jest jednorazowa.

A czy mogę na próbę kupić pakiet 2 str/smc a ja mi się spodoba rozszerzyć licencję?

Tak, można przejść na wyższy pokrywając różnicę w cenie pakietów.

Ja działa grupowanie domen ?

Stworzyłem nową grupe: katalogi VIP i dodałem adresy stron z https://

I potem jak analizuje mi linki, to czemu w polu tags nie ma: Katalogi VIP ?

W grupach stron lepiej (a chyba nawet trzeba) dodawać domeny bez "https://".

Po zakończeniu projektu linki nie są tagowane automatycznie, trzeba kliknąć w prawym górnym rogu ikonkę tagu z literą "A" ("Automatycznie przypisz tagi..."). Można to zrobić na zapisanym wcześniej projekcie.

czy w programie jest możliwość analizy linków bez przypisania do domeny/url ? ot mam paczkę linków, które chciałbym przeanalizować, ale bez szukania konkretnego url na nich.

dzięki za odpowiedź.

W zasadzie założeniem programu jest analiza linków względem określonej domeny, ale z tego, co wiem część Użytkowników to "obchodzi" podając jakąś wymyśloną nazwę, np. "alamakotarybkiipsa.pl". ;)

• 2 miesiące temu...

@ dziki_rysio_997 - stworzyłeś nowe oprogramowanie CLUSTERIC Link Auditor i w związku z tym mam pytania.

Czy Seo-Odkurzacz będzie jeszcze wspierany? Może nie chodzi mi już o sam rozwój aplikacji, ale o ewentualne błędy uniemozliwiajace pracę z programem?

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

@ dziki_rysio_997 - stworzyłeś nowe oprogramowanie CLUSTERIC Link Auditor i w związku z tym mam pytania.

Czy Seo-Odkurzacz będzie jeszcze wspierany? Może nie chodzi mi już o sam rozwój aplikacji, ale o ewentualne błędy uniemozliwiajace pracę z programem?

Tak, program wciąż jest w sprzedaży i nie wyobrażam sobie, by nie było poprawek zapewniających działanie. :)

Będą też drobne aktualizacje, ale raczej bez rewolucyjnych zmian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności