Skocz do zawartości

Web.gov.pl linki w teści

4play

Rekomendowane odpowiedzi

Może mnie ktoś oświecić w jaki sposób zostały wstawione linki w treści?

www.web.gov.pl/firmy-i-uslugi/katalog-firm/23_589_alfa-tech-stal-jakosciowa.html

Przy edycji opisu firm nie ma możliwości wstawienia linku, chyba, że czegoś nie wiem.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Wyjścia są dwa

1/ linki dodał admin

2/ dziury w oprogramowaniu i "wstrzyknięcie" <A HREF="..."> w tekście wpisu

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ogólnikowo też domyślam się, że są dwa rozwiązania. Chodzi mi o to na czym polega konkretnie ten błąd.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

A czytał ktoś z was to:

Baza Firm to moduł prezentacji profilów firm związanych z e-biznesem będący bazą wiedzy umożliwiającą stworzenie wizytówki Twojej firmy. To narzędzie umożliwiające promowanie firm zarówno tych dofinansowanych ze środków unijnych, jak i pozostałych, realizujących w swoim profilu działalność e-biznesową, e-usługową bądź B2B.
i regulamin?

Golum chyba nie zrozumiałeś pytania. W edytorze po dodaniu firmy nie ma możliwości wstawienia linku, przynajmniej ja nie mam.

Ale, że co ? Że (_!_) boli czy co ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pewnie nie boli. Chodzi o kolejny link ;)

Ja myslę, że chodzi o "on ma, dlaczego ja nie mogę" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

tak mi się wydaje, że o to właśnie pyta

Tak myślisz ? ;)

Chodzi mi o to na czym polega konkretnie ten błąd.

Ehhh kolego... zrób sobie w notatniku link

Bredzisz..

Zapytałem bo temat mnie interesuje, nie doszukujcie się tu drugiego dna. Pytam na tym forum, bo gdzie...? na forum dla młodych mam, czy właścicieli terierów! Nie róbcie off-topicku

Jak na pio przystało to nawet katalogowanie dla niektórych to zbyt wysokie loty. Napisałem Ci jak masz to zrobić a ty do mnie , że ja bredzę. Widocznie to zbyt skomplikowany proces dla Ciebie aby wkleić z podglądu bylejakiego edytora czy też twojej strony gotowy link.

Tak jak napisałem, zakładałem dzisiaj profil firmy i nie mogłem dodać linku w opisie (ani bbcode ani html). Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc to proszę na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności