Lukassz Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wtajcie, mam pytanie natury technicznej. Zastanawiam się nad budową portalu ogłoszeniowego np. https://www.oferteo.pl/. Jak myślicie, są jakieś konkretne frameworki z których warto skorzystać brzy budowie takiego typu portalu czy stosować autorskie rozwiązania co wiąże się z dużą ilością pracy. Pozdrawiam Transport Ciężarowy | Kwiaciarnia Agawa, kwiaty na zamówienie | Naprawa RTV, plazmy, monitoring, telewizja na kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protector164 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wydaje mi sie, ze Joomla zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 jeżeli masz jakiś oryginalny (czyt. praktyczny dla userów) pomysł to warto pokusić się o autorskie rozwiązanie, w przeciwnym wypadku można spokojnie oprzeć się na istniejących skryptach Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukassz Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ok. Macie jakieś ciekawe modułu które by imitowały kategorie itp do systemu Joomla czy WP? Istnieje coś takiego? Transport Ciężarowy | Kwiaciarnia Agawa, kwiaty na zamówienie | Naprawa RTV, plazmy, monitoring, telewizja na kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Pod joomla to masz 2 komponenty polecane: sob pro i dj classfield Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Drupal byłby idealny. Jest jedno ale - brak modułu płatności za wpisy Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Są gotowe moduły ogłoszeniowe do Drupala? Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Drupal byłby idealny. Pod joomla to maszTylko dziwne, że liczące się serwisy ogłoszeniowe nie są zbudowane na czymś takim Jest takie przysłowie " Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" chyba, że będzie tak przerobiony, że z samego w/w skryptu zostanie tylko "uśmiech" < jak z kota w Alicji w kcz> HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mion padło pytanie o joomla i dodatek to odpowiedziałem. Nie zawsze ludzie potrzebują autorskich rozwiązań. Jak masz jakiś regionalny serwis to joomla spokojnie wystarczy. Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.