Skocz do zawartości

Problem z indeksowaniem strony - pytanie

zack_o2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

otrzymałem od użytkownika forum informację, że mam tragiczną indeksację. Czy ktoś potrafi wyjaśnić, dlaczego?

Strona działa od 2óch miesięcy: www.darmowe-ogloszenie.pl

Dodałem ją do 100 katalogów + (40 płatne z list, które polecali użytkonicy PiO + 60 darmowych) + stopki z dofollow (7 forów) na każdym inna fraza, katalogowanie na około 10 fraz.

W webmaster tools ciągle mi krzyczy na temat: "Pozorny błąd 404" dla index.php?&c=235 - programista nie za bardzo wie skąd się wzięło "?&c=235". Skutek: nie indeksuje strony.

Liczba odwiedzin nie spada, wręcz przeciwnie ładnie wzrasta. Tutaj nie ma nic niepokojącego. Ruch jest coraz większy.

Czy mam się martwić, czy spokojnie czekać aż Google zaindeksuje stronę? i linkować?

Będę wdzięczny za informacje, która pozwoli mi rozwiązać ten problem

Pozdrawiam

Miałeś wypadek komunikacyjny? Masz prawo do odszkodowania z OC sprawcy wypadku!

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

zauważyłem jeszcze jedną rzecz w Webmaster tools, mianowicie np:

Liczba stron indeksowanych dziennie:

20.09 - 245

21.09 - 89

22.09 - 73

23.09 - 202

czyli indeksuje, to dlaczego jak wpiszemy site:darmowe-ogloszenie.pl to znajdzie 5 wyników?

będę wdzięczny za logiczne wyjaśnienie sytuacji :) mój amatorski umysł nie ogarnia :P

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

może robota często spotyka, to co mnie po otwarciu rzeczonej strony

Error - Application install failure

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

może robota często spotyka, to co mnie po otwarciu rzeczonej strony

Error - Application install failure

zauważyłem, admin odpowiedział na to tak:

"Wszystko dzięki rewrite jest przekierowywane na zupełnie inne parametry stąd ten komunikat, który jest prawidłowy. Nie podano parametrów tudzież wyświetla się ta informacja - zaznaczam kolejny raz - prawidłowa."

mi to mało mówi, ale może Wy coś poradzicie... :/

udało się dotrzeć do sedna problemu, może komuś się kiedyś przyda odpowiedź.

Chodziło o usunięcie cononical ze skryptu, prawie od razu pojawiły się wyszukiwania dla site w google.

problem powrócił po 5 dniach ;) znów 8 wyników - ma ktoś koncepcje, dlaczego i jak to naprawić? :/ ilość odwiedzin wzrasta, lub na tym samym poziomie, zależy od dnia, ogólnie tutaj widzę nic dziwnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności