Skocz do zawartości

Z serii Wyniki w Google :)

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Syn się pyta co to jest Mekong - zadanie ze szkoły. Odsyłam go do Googla, żeby sprecyzował przez jakie kraje przepływa i słyszę od niego , że że to jednak jest .... Bar chiński :)

Cztery pierwsze wyniki z Googla są lokalne i opisują lokalik w Szczecinie.....Ja pierniczę już nawet wiadomości encyklopedycznych nie można znaleźć w Googlu .....

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Cztery pierwsze wyniki z Googla są lokalne i opisują lokalik w Szczecinie.....Ja pierniczę już nawet wiadomości encyklopedycznych nie można znaleźć w Googlu .....

Zjawisko zauważone już całkiem dawno.

Zainteresowanym polecam:

https://www.ted.com/talks/eli_pariser_beware_online_filter_bubbles.html (są polskie napisy)

https://www.thefilterbubble.com/

https://www.amazon.com/The-Filter-Bubble-Personalized-Changing/dp/0143121235

Pozdrawiam,

M.

Google robi wszystko aby organiki z top1 były śmieciami a reklamy były jak najlepiej dopasowane .

Najpierw wykorzystali uzytkowników aby im projekt rozwineli a teraz odstawiają ich na boczny tor tacy są zachłanni ludzie w Google ale to się skończy. Google to taki synonim Hitlera tylko w innym wydaniu w dzisiejszych czasach a Rockeffeler to przy nich Matka Teresa jest :D

Google Precz do swojej chorej Ameryki :D

Tylko, że ludzie wiedzą że to reklamy i w większości nie eklikają w nie.

Tylko ja mam ostatnio wzrost wejść z binga na sklep ? Ciekawe zjawisko, którego przyczyny nie trudno się doszukać :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Gielo jak będa mieli trafniejsze wyniki w reklamach a spam w organikach jak jest w wielu przypadkach teraz to zaczną klikąć w nie moim zdaniem i Google myśli pewnie tak samo.

Teraz strona nawet w top5 ma tak słabą klikalnośc że to porażka.

No też zauważyłem więcej wejśc z Binga to jeszcze mały promil jest ale iskierka jest obiecująca, jakby sie tak teraz Bing wziął porzadnie to mógłby ładny kawałek tortu google zabrac , bo przeciez gogole to obecnie sam spam prawie w wielu przypadkach nie da się zniego juz korzystać.

Ja stawiam na social i directry i w du..pie mam te całe google :D

Gielo jak będa mieli trafniejsze wyniki w reklamach a spam w organikach jak jest w wielu przypadkach teraz to zaczną klikąć w nie moim zdaniem i Google myśli pewnie tak samo...

Nie zaczną dużo bardziej niż teraz, bo ludzie nie lubią tego chłamu jakim są reklamy (i nie tylko mowa o G, ale ogólnie o reklamach). Prędzej uznają, że nie ma tego co szukają, albo najzwyczajniej przejdą na inną wyszukiwarkę.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja też widzę wzrost wejść z binga :] I podskoczyła mocno ilość wejść z wyszukiwarek opartych na G typu onet, wp. Są też inne niszowe projekty widoczne typu szukaj.com i z 10 innych.

I sry, ale wyniki binga ostatnio mnie powaliły jakością. Sam dałem sobie do paska zakładek binga i korzystam coraz częście. Szkoda, że yandex w obu wersjach ma kiepskie wyniki.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności