Skocz do zawartości

domeny pod zaplecze

barmic

Rekomendowane odpowiedzi

tzn. mimo że wykupię o różnych dostawców a domeny będą na mnie, to nie będzie zbyt dobrze?

Ile chcesz tych domen wykupić, 100, 200, 1000?

Jeśli mniej, to nie masz co sobie głowy zawracać.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ale dalej nie podaliście odpowiedzi, czy ktoś to testował, czy tylko sobie tak strzelacie, żeby nie było tych samych danych?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Ukryte dane WHOIS domen, nie wszystko na jednym hostingu, stosunek procentowy takiego zaplecza do innych źródeł linków.

Co do testów - testami były bany całego zaplecza postawionego na jednym skrypcie, jednym hostingu, u jednego rejestratora itp.

Jeśli mniej

Jeśli mniej niż 100, czy jeśli mniej niż 1000 bo trochę skrajne liczby podałeś;p

Nie wiem jakie autor ma na myśli. Podejrzewam, że mniej niż 50 wówczas nie ma to znaczenia. Inaczej będzie jeśli planuje np. 500.

Gdzie jeszcze można dostać FV na firmę a jako abonenta podać osobę prywatną?

Myślę, że u większości normalnych rejestratorów tak zrobisz. Napisz i zapytaj.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ukryte dane WHOIS domen, nie wszystko na jednym hostingu, stosunek procentowy takiego zaplecza do innych źródeł linków.

Co do testów - testami były bany całego zaplecza postawionego na jednym skrypcie, jednym hostingu, u jednego rejestratora itp.

Chodzi mi o taką sytuację, że hostingi i ip są różne, tylko rejestrator domen ten sam. Jak to wtedy wygląda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności