Skocz do zawartości

webMASTAH - dla webdeweloperów i innych mastahów ;) Jesteś PRO?

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, nie wiem czemu wszędzie o tym pisałem tylko nie tutaj ;) Naprawiam błąd.

https://webmastah.pl

Ruszyliśmy z betą na początku sierpnia. W założeniu ma to być wypełnienie dziury w polskim necie jeżeli chodzi o PRO tematykę szeroko pojętej webdeweloperki, "robienia internetów" i wszystkiego innego co jest związane z produkcją i funkcjonowaniem projektów w necie.

W tej chwili działy front i backendu są całkiem mocno obstawione, najgorzej jest z marketingiem ale i tu wkrótce nadejdą posiłki z PiO ;) i mam nadzieję, że pojawi się więcej tekstów z zakresu SEO/SEM.

Zaczęliśmy od zupełnego zera na początku sierpnia, do dzisiaj odwiedziło nas 15 tysięcy uników, dopiero się rozkręcamy, to początek drogi.

Pytania? Miażdżąca krytyka? Hejt? ;)

A może ktoś chce coś napisać? Lans, kobiety, kwiaty, wizyty w zakładach pracy... ;)

Charakternie wam to wyszło, szczególnie css forum.

Zakładam, że to komplement więc dzięki ;)

@MaxPan teksty (szeroko) marketingowe będą tutaj https://webmastah.pl/kategoria/marketing/

"szeroko" bo tematyka jest szeroka, od socialmediów, przez seo/sem, a kończąc na PP czy formach promocji swoich projektów.

"będą" bo znalezienie kogoś do pisania NIE jest proste. Siłą rzeczy jest więcej tekstów technicznych bo ja obracam się bardziej w środowisku webdev i tutaj było mi najłatwiej skompletować PRO ekipę. Tym bardziej, że ta grupa na ogół nie ma/lub ma mało popularne "blożki" - tutaj mogą pisać bez zajmowania się takim blogiem i do bardzo dużej publiki. Klasyczny przykład sytuacji "win-win" ;)

Mamy w planach jeszcze trochę niespodzianek ale to za jakiś czas. Dopiero wystartowaliśmy, 1,5 miesiąca za nami. Ja dałem 6mcy na to aby sprawdzić czy koncepcja wypali. Produkowanie PRO serwisów kontentowych jest dosyć trudne, szczególnie teraz jak tabloidyzacja dopadła nawet blogi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności