krzys20 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ostatnio robię porządek w swoim sklepie usuwam kategorie i dodaje nowe i teraz w GWT dostałem info że ``wykryto znaczący wzrost liczby adresów, które zwracają 404`` oczywiście wszystkie te strony które zgłaszają ten błąd to są kategorie które wykasowałem. I teraz nie wiem czy zgłaszać te strony do usunięcia czy czekać, bo te strony już nigdy nie wrócą i zawsze będą zwracać 404. Pozdrawiam Sklep dla ludzi palących. Ocb sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 a masz podstawione i zoptymalizowane swoje strony bledow ? Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys20 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 a masz podstawione i zoptymalizowane swoje strony bledow ? Trochę tego pytania nie rozumiem ja po prostu usuwałem np kategorie o nazwie INNE i zamiast jej tworzywem trzy np kategria1, kategoria2, kategoria3 w kategorii INNE miałem 100 produktów i je przenosiłem do tych trzech nowo utworzonych. Sklep dla ludzi palących. Ocb sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 I zmieniły Ci się odnośniki do tych produktów i nie masz przekierowań z nieistniejących adresów na nowe. Stąd masz 404. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys20 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Po prostu zastanawiam się czy google po pewnym czasie sam uzna że te strony nie wrócą czy powinno mu się dać jakieś info. Sklep dla ludzi palących. Ocb sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 W opisie takich Błędów jest przyczyna i adres warto sprawdzić co się tam dzieje. Czasami jej wywala jak strona chwilowo była niedostepna Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.