Skocz do zawartości

Gwarancja pozycjonowania na umowie?

Fasik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli ryzyko nie jest zbyt wielkie, a zarobek nie jest ochłapem

Czy nie jest tak, że te dwie sprawy się nawzajem wykluczają ? ;)

W paktyce tak, ale w teorii nie :D

W SEO w umowach z gwarancją chodzi o zobowiązanie się do wypozycjonowania. Zobowiązanie nie jest jednoznaczne z zapewnieniem.

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

W SEO w umowach z gwarancją chodzi o zobowiązanie się do wypozycjonowania.

Mowa była z tego co mi się wydawało o gwarancjach pozycji ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Takim klientom zwyczajnie dziękuję. Najpierw tylko mówię i potencjalnych problemach (Google to nie moja własność, konkurencja, zmiany algorytmu...) i jak klient ma klapki na oczach i nie rozumie, to szkoda czasu na takiego.

Dobre też są teksty: a mój znajomy robi to za 30zł, a pan tyle chce!:)

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Nawet za milion dolarów

Milion dolarów trzeba najpierw mieć a późnij uświadamiać kogoś, odwrotnie to nie działa.

W SEO w umowach z gwarancją chodzi o zobowiązanie się do wypozycjonowania.

raczej do gilgotania klienta po brzuszku. To taki seo populizm

Rozliczanie się za pozycje obecnie na cale sczeszcie oferują tylko te mniejsze rybki bo planktonu im zabrakło, ale to nic nie załatwi i tak.

Rozliczanie się za pozycje obecnie na cale sczeszcie oferują tylko te mniejsze rybki bo planktonu im zabrakło, ale to nic nie załatwi i tak

Czy ja wiem? Może mnie coś ominęło, ale SEO-korpo i firmy zatrudniające kilka-kilkanaście osób dalej oferują taki model pozycjonowania. Bardziej własnie "płotki" jadące na pp czy mające kasę z innego źródła nie poszukujący klientów na gwałt dają swoją kwotę i jak klient nie chce, to nie. A korpo z działami telemarketingu cisną na rozliczanie za efekt. Chyba, że nie mówisz o rozmiarach firmy (która za efekt obsługuje frazy hydraulik warszawa), a ludzi siedzących naprawdę w SEO i robiących ryczałtowo prawdziwe pozycjonowanie, a nie r*** kotka za pomocą młotka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności