Skocz do zawartości

template monster

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

czy kupował ktoś u nich juz szablony?

zastanawia mnie jedna rzecz czy moge sobie taki zakup wrzucić w koszty? tzn. czy po dokonaniu wplaty oraz otrzymaniu konkretnego szablonu jest gdzies tam opcja wydrukowania potwierdzenia wpłaty lub coś podobnego.

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Trochę nie na temat, ale odradzam template monstera, gdyż laye zawierają fotografie, do których projektanci nie mają praw autorskich (czytaj: zerżnięte z galerii foto, w tym z polskich). A przynajmniej tak było z roczek temu.

Z technicznego punktu widzenia w razie pretensji autora jest to wina TM, ale dla uniknięcia ewentualnych prolemów nie kupowałabym tam...

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

ja jeszcze na stronie esablony.pl znalazlem taka informacje :

"Przy płatności kartą kredytową lub przelewem z MoneyBookers faktura wystawiana jest bezpośrednio przez naszego partnera w USA TemplateMonster. Faktura jest od firmy z USA i ze względu na fakt, że wielu naszych klientów miało problem z rozliczaniem faktur tego typu, stworzyliśmy krótki dokument, który objaśnia jak należy rozliczać faktury ze Stanów Zjednoczonych w polskiej księgowości. Po zakupieniu szablonu przesyłamy klientom szczegółowe instrukcje."

czyli jakos mozna to w koszty wrzucać

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

ja jeszcze na stronie esablony.pl znalazlem taka informacje :

"Przy płatności kartą kredytową lub przelewem z MoneyBookers faktura wystawiana jest bezpośrednio przez naszego partnera w USA TemplateMonster. Faktura jest od firmy z USA i ze względu na fakt, że wielu naszych klientów miało problem z rozliczaniem faktur tego typu, stworzyliśmy krótki dokument, który objaśnia jak należy rozliczać faktury ze Stanów Zjednoczonych w polskiej księgowości. Po zakupieniu szablonu przesyłamy klientom szczegółowe instrukcje."

czyli jakos mozna to w koszty wrzucać

Najlepiej znajdz jakiegos dobrego grafika ktory wykona ci lay pod twoje wymagania

za 200zl to ciezko kogos takiego znaleźć aby zrobil strone zbliżona do tych na template monster

Dokładnie, a po 2 jak miałbyś mieć layout na wczoraj to dziwne by było szukanie grafika. Po 3 zaś na TM można znaleźć tysiące stron, które pasują do wymagań. Wg mnie jest to o wiele łatwiejsze i szybsze rozwiązanie chwilę poszukać niż tłumaczyć grafikowi co i jak, a później czekać i poprawiać n razy. Poza tym nie rozumiem tego postu, wątek jest o TM, a nie o poradach co zrobić gdy się chce mieć ładny layout.

Po 4 szefy zawsze mówią nie cytuj ;)

wątek jest o tym jak wrzucić szablon kupiony na TM do kosztów działalności ;)

• 5 lat później...

Troszkę odkurzę temat :)

Ma ktoś doświadczenie z templatemonster? Jak poszło z wdrożeniem na stronie, optymalizacją? Może macie jakieś inne fajne strony z szablonami (pod stronę firmową)?

Co z uwagą:

Trochę nie na temat, ale odradzam template monstera, gdyż laye zawierają fotografie, do których projektanci nie mają praw autorskich (czytaj: zerżnięte z galerii foto, w tym z polskich).

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Nikonem - kupowałem różne szablony z templatemonster: zwykły HTML+CSS, Joomla, FlashCMS i nie było problemów z wdrożeniem, czy optymalizacją. Jeśli chodzi o inne bazy, to zależy do czego to ma być szablon: WP, Joomla, Flash, itd. Moja metoda na bazy to Google i hasło typu "premium .... templates".

Support nie dziala, sprzedają themy niekompatybilne z aktualnymi CMSami, np. kupowałem pare lat temu jeden, gdy sprawdzałem niedawno co dzieje się teraz w sewisie spostrzegłem, że dawno kupiony nieaktualizowany i pozbawiony wsparcia theme jest nadal w sprzedaży. Może się zdarzyć osobie z ulicy, że taki theme strzeli psikusa z którym sobie nie poradzi/niepotrzebnie głowę zawróci. Nie zadziałało odzyskiwanie hasła do konta etc.

Gdy padł mi laptop straciłem spośród wielu danych między innymi niezainstalowane theme pod WP. W ThemeForest się zalogowałem i odzyskałem, gdyby odzyskiwanie hasła do konta zadziałało również w Monster odzyskłabyn kolejny theme. Tak nic. Lał na nich. Nie polecam serwisu.

Ja wdrażałem 3 szablony na Joomli od nich, z pierwszymi dwoma pod wersję 1.5 nie miałem żadnych problemów, trzeci był na 1.7 - pomęczyłem się trochę z modyfikacjami ale dałem rade. Z supportu nie korzystałem także się o nim nie wypowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności