Skocz do zawartości

Od czego zacząć?

4expage

Rekomendowane odpowiedzi

Mam blog o zarabianiu

www.zarabianie-na-forex.pl

. Chciałoby się aby więcej użytkowników zaglądało na moją stronę. Czy np. zlecenie katalogowania pomoże zwiększyć ruch? Widziałem oferte na 1200 katalogów za 390 brutto. Jak ruch na moim blogu powinien się po tym zwiększyć?

Jak ruch na moim blogu powinien się po tym zwiększyć?

Niezauważalnie

Skoro 50 jest wartościowych to po co ogłaszają setki katalogów?

A po co powstają setki stron o forexie ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Będziesz miał 390 zł mniej w portfelu, może dostaniesz pocztówkę od googla. Jak chcesz ruchu to popisz trochę na podobnych forach i blogach, gdzie mozna zostawić linka, jest sporo chetnych na topy na tą frazę, a część to spore tytuły medialne i bogate firmy finansowe. Samymi katalogami nie masz szans dużo zwojować.

jakie zatem korzyści będę miał z katalogowania oprócz pajączka?

Będziesz miał 390 zł mniej w portfelu,

które mógłbyś przeznaczyć na

forach i blogach, gdzie mozna zostawić linka

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Będziesz miał 390 zł mniej w portfelu, może dostaniesz pocztówkę od googla. Jak chcesz ruchu to popisz trochę na podobnych forach i blogach, gdzie mozna zostawić linka, jest sporo chetnych na topy na tą frazę, a część to spore tytuły medialne i bogate firmy finansowe. Samymi katalogami nie masz szans dużo zwojować.

No narazie nikt się nie zainteresował:)

jakie zatem korzyści będę miał z katalogowania oprócz pajączka?

Będziesz miał 390 zł mniej w portfelu,

które mógłbyś przeznaczyć na

forach i blogach, gdzie mozna zostawić linka

Czyli pisanie na forach jest tym właściwym kierunkiem do zwiększenia ruchu. Jaka jest rozsądna cena?

Jest to jedno z wyjść, jak popiszesz trochę sensownych komentarzy, to jest spora szansa, że ktoś zajrzy po więcej na twoją stronę, dodatkowym bonusem jest link z zadbanej stronki z ruchem, . Możesz próbować wypozycjonować się na tą frazę, ale nie będzie to ani łatwe ani tanie, ani szybkie.

Odwiedziny, odwiedzinami, użytkownika musisz jeszcze zatrzymać na stronie, bo inaczej niczego na tym nie zarobisz. Proponuję, żebyś- zanim zrobisz cokolwiek innego- zadbał trochę o optymalizację strony.

Na początek możesz wziąć na warsztat to (to tylko jeden z wielu raportów, jakie możesz wyprodukować). Po drugie uporządkuj jakoś kategorie. Pewnie- topów tym nie zdobędziesz, ale bez tego też będzie Ci trudniej.

i w sumie Beerbant odpowiedział wyczerpując temat. Nic nie warte są całe tabuny katalogów i innych śmieci internetowych. Jest mało stron wartych uwagi tego typu. A po co coś powstaje - dla fory i robienia swoich celów na naiwnych lub dla własnych stron.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności