Skocz do zawartości

Czym kierować się podczas wyboru słów kluczowych?

jandz87

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę o danej tematyce. Tematyka jest bardzo ogólna np.: finanse, kredyty hipoteczne, oc, ac, ubezpieczenia. Jak do serwisu z tak ogólną tematyką dobrać słowa kluczowe, ile ich powinno być? Nie dam rady pozycjonować serwisu na fraze kredyt hipoteczny lub finanse - z wiadomych powodów. Może jest jakieś narzędzie które w tym pomaga - doborze odpowiednich słów kluczowych? Nie wiem może źle odczytuje ale google planer nie za bardzo podpowiada mi słowa.

Dzięki za odpowiedzi.

Od razu nie da się wypozycjonować na takie frazy...., przy nakładaniu ręcznych filtrów, istnieje spora szansa ze wykoszone zostanie całe top, a jak coś zostanie jest doskonałe narzędzie "disavow tool" i topy są twoje, teraz czas na młodych ambitnych... ;)

• 2 miesiące temu...

Pisz artykuły o tych sprawach i pozycjonuj serwis cały a będzie bardzo dobrze

co masz na mysli pisząc cytowany fragment, bo nie bardzo rozumiem przekaz? Tak czy siak muszę wybrać jakieś frazy do pozycjonowania a te opisują najbardziej to o czym piszę.

W związku z tymi podpowiadaczami słów kluczowych, skąd mam wiedzieć które jest najlepsze, tzn wiem że są wskażniki wyszukiwalności w google (wysoka, niska, średnia) itp. Jednak nie za bardzo je rozumiem. Czyli nie mam pomysłu jak z nich czytać. Mógłby ktoś opisac te zależności? Będę bardzo wdzięczny

Tematyka jest bardzo ogólna np.: finanse, kredyty hipoteczne, oc, ac, ubezpieczenia.

Jednak nie za bardzo je rozumiem. Czyli nie mam pomysłu jak z nich czytać.

To może od razu daj sobie spokój z pozycjonowaniem tej b. konkurencyjnej tematyki albo po prostu zatrudnij kogoś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności