Skocz do zawartości

Syn-Trade - biznes 21 wieku - zapisy od 7 października 2013

aartur

Rekomendowane odpowiedzi

proszę uważać na słowa kto tu jest naciągaczem firmuje informacje swoim zdjęciem i cała osoba a ty nawet nie masz zdjęcia jako formułowicz i oskarżać kogokolwiek jest to prostę bo w gębę nie dostaniesz

ja w przeciwieństwem do syntrade/syn-trade mam na stronie krs , i wszystkie dane do firmy ;) . TWIERDZĘ że nie istnieje firma syn-trade ani syntrade . Administracja ma moje IP tak że w razie czego mogą udostęonić moje dane odpowiednim organom i nie mam nic przeciwko temu :)

"swoim zdjęciem", "swoja osobą" - rozśmieszasz mnie :)

• 10 miesięcy temu...

witam temat moze odgrzewany (w ogóle nie wiedziałem ze na tym forum się znajduje) Google znalazło

jakiś czas temu znajomy zaprosił mnie do tego programu i postanowiłem zapisać sie

nie działałem aktywnie bo jestem zaangażowany w działalność innej firmy.

wiec zdam recenzje jako klient.

bardzo miła obsługa telefoniczna miałem problemy z kontem wszystko załatwione od ręki.

postanowiłem zrobić zakupy i dzięki temu ,ze mój znajomy budował sieć i w mojej grupie było 3 osoby miałem rabat w wysokości 20zł. mozna powiedzieć ,że to mało ale na pewno bardzo przyjemne.

kupiłem perfumy z których jestem bardzo zadowolony pożywienie dla kota oraz bardzo fajna pastę bez fluoru,który jest niesamowicie szkodliwy maszynki jednorazowe i trochę chemi gospodarczej.
paczka dotarła w 24 godziny gdzie byłem bardzo zaskoczony.

projekt jest bardzo ciekawy poszukują ciekawych partnerów (oferowane są bardzo ciekawe umowy) jesli ktoś chce wiedzieć więcej ,to wie co robić :palacz:

nie podoba m isie szata graficzna i ustawienie produktów ciężko było znaleźć potrzebne mi rzeczy no i trochę zbyt mało produktów. jednak trzeba pamiętać ze sklep sie rozwija i to coraz dynamiczniej.
Generalnie bardzo dobry krok małej osiedlowej galeri z Krakowa. Bo oczywiście sklep istnieje tez stacjonarnie :)

projekt oceniam bardzo pozytywnie :):heej:

pozdrawiam

edit: Panie Autorze zbyt mocny tytuł użytkownicy tego forum nie lubią tego typ haseł orazu włącza sie w nich agresja.

Wiem bo tez to przechodziłem ;-)

tzn systrade to połączenie i MLM-u i programu partnerskiego i po prostu zakupów online.

no i oczywiście tez jest szansa dla osób które działają lokalnie a chcą sprzedawać swoje produkty ogólnopolsko.

marka Syntrade na pewno stopniowo będzie rosła jeśli będą wchodziły cały czas nowe udogodnienia :)

Programy partnerskie z reguły kojarzą się większości z nas jako dodatkowy „bonus” w ofercie danego sklepu czy przedsiębiorstwa.

tak może się kojarzyć chyba tylko osobom zafascynowanym MLM rozwijanym w internecie, które "z reguły kojarzą się większości z nas " z szemranymi biznesami - szczególnie, że system polega na niczym innym jak na "wymuszaniu" comiesięcznych zakupów - od nikogo innego jak owych - mających zarabiać XXXX rzędowe kwoty dzięki "matrycom" partnerów.

jest to głównie program partnerski, który bierze z doświadczenia to co jest dobre w mlm

Z programu partnerskiego wzięta jest tu jedynie idea reflinków. Więc to raczej taki hop-siup-MLM z reflinkami (:

Mnie osobiście strasznie mierzi takie szastanie określeniem "program partnerski". Rozumiem, że wyraz "partnerzy" podobnie jak "program" ma dość szerokie znaczenie, jednak przez ostatnie 20+ lat te dwa wyrazy zestawione razem obok siebie wyrobiły sobie dość ściśle określone znaczenie.

Tak czy inaczej - pozostaje pogratulować autorowi pomysłu na darmowa reklamę, darmowe backlinki, darmowych "partnerów" - jakich nie ma chyba żaden inny internetowy kiosk z chemią gospodarcza (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności