Skocz do zawartości

Uważajcie z odszkodowaniami ...

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Za kciuka połamanego w kilku miejscach, podobnie jak za palec wskazujący zaproponowano mi odpowiedni wczoraj

320 zł

240 zł

Dwóch ubezpieczycieli, nazwy nie podam, za leki, dojazdy do lekarza itd już ze 300 zł wydałem, to tak do tematu palców

no i jeszcze nie wiadomo, czy kciuka nie będzie trzeba jeszcze raz łamać i składać ;)

Więc $ z ubezpieczenia to marne "grosze" ino iść raz pod sklep i się napić (i to na miejscu ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Za kciuka połamanego...

Tak z naiwnej ciekawości- nie można się z nimi sądzić? Wszędzie ogłaszają się firmy, które "walczą o Twoje odszkodowanie".

e: Przypomniały mi się Psy2, tam odszkodawanie było raczej więcej a Czarek miał się trzepać lewą ręką ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To na razie propozycja, ja się na nic nie zgodziłem, najpierw przysyłają ugodę do komisji jeszcze trochę ;) (właśnie też liczyłem, że zgarne na zimówki a tutaj taki psikus ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności