Skocz do zawartości

Jak zrobić linki na strona PR 9

rudybronx

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...

No ja właśnie na allegro takie linki kupiłem i sie wku..m. Zdziwiony, że dużo linków mi mogą zrobić z takich stron a dla mnie to wręcz awykonalne, bo te poważne strony w ponad 98% uniemożliwiają dodawanie linków.

Gdy jakiś blog czy forum .edu .gov z wysokim PR pozwalało na dodawanie linków to bardzo szybko robiła się taka ilość spamu, że usuwali to wszystko i blokowali całkowicie możliwość dodania linków.

A jak nie usuwali, to te strony tak wyglądały, że już nie było warto mieć tam linka ;)

Pomyślałem sobie, do tego fajna baza ponad 300 stron .edu .gov na których można normalnie dodać linka (pewnie w profilu lub komentarzu na blogu) a tu dostałem listę redirectów w excellu.

Aż będę musiał wystawić drugiego w życiu negatywna na allegro. Pierwszy był za to, że kupiłem buty i nie dostałem, 5 lat temu..

nie

W takim razie pozostaje zapytać - Jak nie działa dlaczego czynią to co czynią? Głupi czy jak?

Silverhaze jak kupujesz na allegro to co się dziwisz? Swoją drogą ja ostatnio widziałem aukcję takich ekskluzywnych linków, wszystkie ręczne(ręcznie ale wygenerowane) i delikwent chcąc być transparentny w szablon wrzucił zamazaną liste swoich Domen Trust Rank 8-10 Tanio ale zamazał to tak nieudolnie, że można było odczytać co to za strony :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności