Skocz do zawartości

Trochę inny serwis z artykułami | Pozyskaj darmowe linki!

Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z myślą o sobie postanowiłem stworzyć serwis internetowy, który działać ma jako typowy poradnik internetowy, w którym zamieszczane są sposoby na rozwiązanie różnego rodzaju problemów.

Teraz przyszła mi do głowy taka myśl, że mógłbym tym podzielić się z Wami - Wy możecie zyskać link w serwisie, który mam nadzieję wkrótce generował będzie dobry ruch, a ja za to pozyskam wartościową treść.

Serwis działa na domenie sposobyna.pl, jak się domyślacie można zamieszczać w nim sposoby na wszystko. Mam jednak kilka zasad:

1) unikalny ręcznie, rzetelnie i porządnie napisany artykuł

2) artykuł wnoszący coś do życia

3) brak linków w treści z anchorami

4) link w podpisie pod artykułem, anchorem może być sam URL lub też nazwa autora, nie słowo kluczowe

5) artykuł musi mieć przynajmniej te 1500 znaków

6) artykuły nie są podlinkowywane scrapeboxami, xrummerami i innymi cudami - odstępstwa od tej reguły będą karane usunięciem wpisu i minusem :D

7) struktura URLa wyglądać ma tak: sposobyna.pl/twój-sposób, np. sposobyna.pl/wszy, ale o to już ja zadbam

8) tytuł artykułu powinien również zaczynać się od Sposoby na... ewentualnie może być | Jak zrobić coś tam | Sposoby na coś tam

Jeśli ktokolwiek z Was ma chęć na zamieszczenie artykułu w tym serwisie, to zachęcam do przesyłania propozycji swoich artykułów na maila:

zbysiontko[rezus]gmail.com

Możecie też skorzystać z formularza zamieszczonego na stronie:

https://sposobyna.pl/dodaj-sposob-na/

Wydaje mi się, że mamy tu na prawdę wiele możliwości na przygotowanie artykułu, niezależnie od kategorii czy branży, w której się działa.

Pozdrawiam

Zbyszek

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności