Skocz do zawartości

Praca - dużo pracy i chyba tylko

robson

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś potrzebuje kilku zleceń to jest okazja podłapać sporo takich "płatnych" zleceń na zlecenia.przez.net/main.php?type=oferta&id=2400

Szczerze to ja mam zajob i nie dam rady, dlatego polecam adres :D

........ gdzie są jakieś granice ?

Z tego ogłoszenia

. NIE INTERESUJE MNIE OPŁATA MIESIĘCZNA za utrzymywanie pozycji w google,onet, msn.

i dalej

Reasumując zlecenie, pozycjonujesz mi stronę wieczyście za jednorazową opłatą. INNA FORMA WSPÓLPRACY MNIE NIE INTERESUJE!!!

Wniosek: Wsadź się w bekę z takimi zleceniami

Najbardziej wzrusza mnie to, że jakieś jelenie się na to godzą :)

Chyba że koszt wypozycjonowania strony wieczyście to 100 000 zł wtedy ma to sens :(

Edyta - zapomniałem jeszcze o tym

Rozliczenie następuje po osiągnięciu danych pozycji.

Nie interesują mnie pozycje niższe niż pierwsza 3 ( google, onet, msn ).

Ha ha ha. To też dobre :D:D:)

Kosz i EOT nie ma o czym dyskutować. Jakiś spamer jaja sobie z pokemonów robi a Ty podajesz to jako poważne zlecenie. Może dzień bez postów? :)

Edyta2: Proszę o przeniesienie do działu Dowcipy. Po co do kosza niech inni też się wzruszą tak jak ja. ;)

Ja myślę, że to zlecenie wystawił bardzo biedy (pod względem logicznego myślenia) człowiek. Ktoś taki, kto w swoim mniemaniu uchodzi za wielkiego cwaniaka. A tak naprawdę sam robi się w balona ponieważ wczesniej czy póżniej pozycje spadną. Aż prosi się o to, żeby użyć wolnej mocy z systemów wsadzić mu te kilkadiesiat stronek do top10 - SKASOWAĆ za wieczne utrzymanie i zdjąć linki. Chyba że to cwaniak większego formatu który dokona zapłaty jak pozycje utrzymają się przez wieczność.

)

a to wszystko to wina jednej jedynej reklamy ERY ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jakiś spamer jaja sobie z pokemonów robi a Ty podajesz to jako poważne zlecenie. Może dzień bez postów? ;)

Postów? zobacz od kiedy tu jest mój 1 i ile jest ich wszystkich ;)

i napisałem, że chyba tylko pracy :D

Edyta2: Proszę o przeniesienie do działu Dowcipy. Po co do kosza niech inni też się wzruszą tak jak ja. ;)

No prawda - dowcip nie zlecenie - zleceń szukaj w zleceniach, a nie w pogaduszkach :P

Aż prosi się o to, żeby użyć wolnej mocy z systemów wsadzić mu te kilkadiesiat stronek do top10 - SKASOWAĆ za wieczne utrzymanie i zdjąć linki.

Tak- właśnie o to chodzi, że ludzie dają się robić na takie numery - takie jak i wiele innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności