Skocz do zawartości

LOGO: link tekstowy zamiast obrazka

forum ksiazki

Rekomendowane odpowiedzi

Miałbym pytanie

Bo nie wiem czy dobrze to przemyślałem

Czy jeśli zmienie logo strony (dokładnie chodzi o forum link w stopce) mam w tej chwili obrazek, na link tekstowy - fraza pozycjonowana to pozycja na tą fraze podskoczy w góre?

No niby strona główna będzie linkowana z wszystkich podstron na tą fraze, link jeden istnieje w nawigacji ale malutki a ten byłby sporych rozmiarów a w dodatku pogrubiony.

Pytam się bo nie chcem narobić sobie bałaganu strona na tą fraze jest dość wysoko i nie chciałbym aby nagle spadła.

2.png

Czy jeśli zmienie logo strony (dokładnie chodzi o forum link w stopce) mam w tej chwili obrazek, na link tekstowy - fraza pozycjonowana to pozycja na tą fraze podskoczy w góre?

spadnie - Google uznaje takie działania za spam.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Twoja stopka to też spam :) to tak na marginesie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

spadnie - Google uznaje takie działania za spam.

1)Spadnie bo:

a) link w stopce

B) link w stopce z anchorem

c) spadnie bo link w stopce który nie był anchorem zmieniony na anchor

2)Zawsze spadnie?

a) tak

B) nie

Wg. mnie:

Jest spora szansa, że spadnie, bo zmiana z obrazka na anchor, a więc podejrzane działanie. Czyli 1c ale 2b.

A wy jak sądzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności