Skocz do zawartości

[Indeksowanie] Ile podstron za jednym razem

Janek

Rekomendowane odpowiedzi

Cały serwis w jednym podejściu to może może ale nie musi. Moje linki najpierw obwąchuje, a po tygodniu dwóch spaceruje po nich. Po czym nie może się zdecydowac i raz daje podstroniczce pr 0, by dwa dni później zmienić zdanie, które zmienia po kolejnych trzech. No i tak się droczymy z Algorytmem W. Dziwne miejsce na ten wątek.

Cały serwis w jednym podejściu to może może ale nie musi. Moje linki najpierw obwąchuje, a po tygodniu dwóch spaceruje po nich.

Gwoli uscislenia - tak jest w przypadku indeksowania nowych stron.

Jezeli chodzi natomiast o reindeksacje, to zalezna jest wlasnie od wymienionych wczesniej przeze mnie czynnikow.

No i od czestotliwosci update'u strony, czy inaczej mowiac - jej swiezosci.

Po czym nie może się zdecydowac i raz daje podstroniczce pr 0, by dwa dni później zmienić zdanie, które zmienia po kolejnych trzech. No i tak się droczymy z Algorytmem W. Dziwne miejsce na ten wątek.

Byc moze trafiles akurat na indeksacje podczas update ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności