Skocz do zawartości

Wycena fraz

tur77ek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po czym poznajesz?

Po takim liczniku i tym, że prąd w gniazdku zniknął (musieli pewnie lokomotywe doładować) :D

Szwy mu puszczają pod pachami...

Treskę mi zwiewa :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

To już nie do mnie pretensje, że era katalogowania jest historią.

Oj, nie. widocznie nie masz pełnej wiedzy. Katalogowanie w dalszym ciągu żyje. ;)

Przykład https://allegro.pl/li...g=katalogowanie

Są chętni do wyłożenia kasy, to i są katalogowcy, a dlaczego by nie skroić leminga z paru groszy.

Z katalogami w 99% jest tak jak z ostatnim testem https://www.forum.optymalizacja.com/topic/183289-test-200k-linkow-z-trackbackow-komentarzy-pr-na-i-0/ kol. wrzucił 100K marnych linków automatem, a stronka ledwo co doszła do top 30 na średnio-łatwe frazy. Jak wrzucisz dużą porcje na proste hasło, to zadziała, tak samo zadziała kilka dobrych linków.

Są chętni do wyłożenia kasy, to i są katalogowcy, a dlaczego by nie skroić leminga z paru groszy.

Nie tak sie robi biznes, raz skroisz na parę groszy a potem stracisz klienta na kilka zloty.

Co do cen za fraze to wolal bym dobrze zaplacic za widoczny stopniowy i systematyczny przyrost zroznicowanych linkow dla strony a nie jechanie na 301.

Witam wszystkich pozwole sobie podpiąć sie pod temat bo mój jest podobny.

Postanowiłem zbudowac strone z produktami w promocji, wyprzedaży i wszelkiego rodzaju okazji od majtek po wiertarki.

Wierze że strona bedzie w stanie na siebie zarobic jest tylko jedno ale... internauci musza ją zauważyc.

Zastanawiam sie jakie frazy użyc i jak wiele ich powinno być aby skutecznie przyciągnać użytkowników.

Pod frazą "promocje" pierwszy jest grupon, czy ktoś może wie, albo przypuszcza ile osób dziennie wchodzi na strone

groupona i jaka bedzie cena wypozycjonowanie mojej strony na 1 miejscu pod tym hasłem (promocje), sadze że nie beda to małe pieniadze, a pozycjonowanie jednej frazy chyba nie jest zbyt logiczne.

Z wiadomych wzgledów mój budżet jest ograniczony i powiedzmy mam do dyspozycji 500 zł miesiecznie(ale stale rośnie), czy bede w stanie wypozycjonować strone aby ilość wejsc unikalnych przekroczyła 1000 dziennie? Oczywiscie zgłosze sie z tym do odpowiedniej firmy bo nie mam czasu ani umiejętności. Ostatnie pytanie czy to prawda że 1 miejsce w top 10 zbiera 30% - 40% wejść?

Pozdrawiam

i jaka bedzie cena wypozycjonowanie mojej strony na 1 miejscu pod tym hasłem (promocje)

Niewspółmierna do osiągniętych korzyści a raczej ich braku

Z wiadomych wzgledów mój budżet jest ograniczony

...

Z równie wiadomych względów "jak nie smarujesz to nie jedziesz"

czy bede w stanie wypozycjonować strone aby ilość wejsc unikalnych przekroczyła 1000 dziennie

wejść kogo ? pokemonów ? gimbusów ??

Ostatnie pytanie czy to prawda że 1 miejsce w top 10 zbiera 30% - 40% wejść?

To jest zależne od atrakcyjności opisu, użytych mikroformatów oraz konkurencji

PS

sorki za sprowadzenie na ziemię ale w takim wypadku lepiej prędzej niż później. Samo pozycjonowanie sklepu "mydło, szydło, powidło" nic Ci nie da jeżeli sklep nie będzie miał atrakcyjnego wyglądu, dobrego webusability, optymalizacji oraz paru innych rzeczy związanych z cenami i obsługą sprzedaży jak i posprzedażową ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

sorki za sprowadzenie na ziemię ale w takim wypadku lepiej prędzej niż później

i słusznie.

Ale ja nie pisałem ze to bedzie sklep.

Dobrze to zapytam inaczej, czy majac 500-600 zł na start tzn miesiecznie, dobrą strone www jestem wstanie osiagnąć 1000 unikalnych użytkowników dziennie. Na co zwrócić uwagę i w jakie reklamy najbardziej wykładać $$$.

Jak widac jestem świeżakiem w tych tematach :kwasny:

"dobrą stronę" wg kogo? dlaczego piszesz że jest "dobra"? po czym wnioskujesz?

Możesz mieć i milion ale pomyśl raczej o konwersji. Wole mieć 100 ludzi i 20 kupujących niż 1000 i 10:)

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

wejść kogo ? pokemonów ? gimbusów ??

Ależ przecież na pokemonach i gimbusach trzepie się najlepszą kasę.

Każdy dziś to robi. Zobacz co serwuje TV, prasa. Zobacz jakie filmiki są najpopularniejsze w sieci.

Sam szmelc dla pokemonów, gimbusów, rzadziej też dla emerytów z postępującą demencją.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności