Skocz do zawartości

Wycena fraz

tur77ek

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ przecież na pokemonach i gimbusach trzepie się najlepszą kasę.

Nie w e-commerce a w "rozrywce"

i Beer w kilku zdaniach opisał sytuację że za 10zł nie ma SEO...

Raczej taką, że jak nie ma przygotowanego serwisu i koncepcji jego funkcjonowania to nie ma co liczyć na jego rentowność ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"dobrą stronę" wg kogo? dlaczego piszesz że jest "dobra"? po czym wnioskujesz?

Możesz mieć i milion ale pomyśl raczej o konwersji. Wole mieć 100 ludzi i 20 kupujących niż 1000 i 10:)

Wszystko za co się biore jest dobre:) Tak na poważnie, to w tym wypadku lepiej miec 1000 niż 200 bo to nie bedzie sklep tylko strona z promocjami itd.

Ale ja nie pisałem ze to bedzie sklep.

z produktami w promocji, wyprzedaży i wszelkiego rodzaju okazji od majtek po wiertarki

Biorąc to pod uwagę tak czy inaczej będziesz musiał zoptymalizować go docelowo pod kategorie produktów/producentów/produkty/miejscowości

rzeczywiście nie zauważyłem, że to nie sklep, sorki - także odpadnie Ci sprawa "sprzedażowa" a jak się domyślam chodzi o kody rabatowe czy coś podobnego także radziłbym pomysleć nad rozwiązaniami mobilnymi również.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie w e-commerce a w "rozrywce"

Jak to nie w e-commerce? Czyżby tylko w rozrywce?

A kto niby kupuje najwięcej? Gimbusy i pokemony.

To do nich najwięcej jest skierowanych ofert i reklam.

TV nie oglądasz?

Oczywiście każdy produkt ma swojego odbiorcę, ale jakby policzyć, to ofert dla gimbusów i pokemonów jest przytłaczająca większość, niemal w każdym asortymencie.

Komóreczki, tableciki, telewizorki, chrupeczki, napoje, kredyciki, kremiki, okularki i milion innych.

TV aż trzeszczy od ofert dla gimbusów i pokemonów.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

A kto niby kupuje najwięcej?

Jak ktoś ma klapki na oczach to myśli, że emeryci :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A kto niby kupuje najwięcej?

Jak ktoś ma klapki na oczach to myśli, że emeryci :D

Bez przesady. Ja bardzo szanuję starszych ludzi, ale faktycznie duża ich część ma problem. Często są jak dzieci, można im wszystko wcisnąć.

Moja teściowa właśnie sobie zafundowała kolejną "cudowną" patelnię za drobne 350 PLN

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Wszystko za co się biore jest dobre:) Tak na poważnie, to w tym wypadku lepiej miec 1000 niż 200 bo to nie bedzie sklep tylko strona z promocjami itd.

Olo czyżby kolejny serwis z kodami rabatowymi sklepów internetowych? Ostatnio spory wysyp w sieci tego typu projektów, można już nawet mówić o trendzie.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Jak to nie w e-commerce? Czyżby tylko w rozrywce?

A kto niby kupuje najwięcej? Gimbusy i pokemony.

To do nich najwięcej jest skierowanych ofert i reklam.

TV nie oglądasz?

Nie oglądam bo nie mam :D

https://www.edu.payu.pl/artykul/profil-klienta-internetowego-kto-jest-fanem-ezakupow

Jak ktoś ma klapki na oczach to myśli, że emeryci

Jak wyżej - (niektórzy nawet z klapkami na oczach widzą więcej od Ciebie z mikroskopem i lornetką) :D

Moja teściowa właśnie sobie zafundowała kolejną "cudowną" patelnię za drobne 350 PLN

Mojego Tatę , tuż przed śmiercią wbili na kołdrę za 6 tys ....

a jak się domyślam chodzi o kody rabatowe czy coś podobnego także radziłbym pomysleć nad rozwiązaniami mobilnymi również.

Tak o to mi chodziło jednak bedzie to innowacyjne rozwiazanie, kody rabatowe beda dodatkiem.

Mobilne tzn na smartfony itd??? gdyby strona sie rozwijała w dobrym kierunku napewno warto w to zainwestowac ale to sie wiąze z $$$.

Odbiegajac od tematu może znajdzie sie chetny na super garnki z Philipiaka za 8k ??

Z kodami rabatowymi jest teraz taki wysyp jak z serwisami zakupów grupowych 3 lata temu. Za chwile konkurencja będzie ogromna. Ale trzeba przyznać, że na razie całkiem nieźle sobie te serwisy radzą.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

większość firm płaci za pozycjonowanie 200-300 zł

Fryzjerzy z Elbląga i fotografowie z Grajewa?

Z tego co zrozumiałem, to w tym serwisie w grę wchodzi długi, a nawet bardzo długi ogon...

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

większość firm płaci za pozycjonowanie 200-300 zł

Za napierdalanie linkami z automatu którego na dodatek nie potrafią dobrze skonfigurować. Nie myl pojęć .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności