protus Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No nic. Idę się "uspokoić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mi nic nie wyfruneło ze starych dziadówek. Wszystko stoi jak było Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W dniu 4.10.2013 o 20:37, pozycjonowanie napisał(a): Niom... będzie albo kolejny zwierzak albo zielenina spadnie z nieba... oby zielenina - na miejscu handlarzy linkami dał bym na weekend zaje..te rabaty na "kup teraz" bo jak bedzie update to albo ich stronki polecą albo bedzie duuuzo większa konkurencja . Pierwszy od lutego - yeah : u mnie pozycja w SERP raczej stabilna, kartki od G. w skrzynce nie ma ale site skoczył o 20 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 We frazach, które obserwuję wyniki są całkiem sensowniejsze :-) Reprezentuję Platformę Content Marketingową - WhitePress oraz GoodContent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
backpacker Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 To Penguin 2.1: Na BHW cwierkaja, że w dół lecą strony z zapleczami Web2.0 z mieszarek. Strony dotknięte pingwinem 2.0 częściowo wracają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 NO dziś jest ciekawie wiele roszad i to na minus Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Panowie to może powoli poukładajmy sobie wszystko Po doopie dostały seoki i inne katalożki natomiast wzrosty są na nie ruszanych w żaden sposób domenach które poleciały po madagaskarskim gadzie tak ? Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Nie wiem czy dobrze patrze, ale coś mi się wydaje, że najwieksze spadki dotkneły serisów które były dodane do wpkatów. Analiza trwa. Jak u Was? Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 A co ma jakiś koliber do updajtu pingwina? Disavowcy i piewcy tego narzędzia mogą teraz podziwiać efekty swojej żmudnej, hinduskiej roboty (darmowej oczywiście) na rzecz wielkiego G. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 No to się zaczyna. Jak tam u Was? U mnie przetasowania niesamowite, niektóre strony w ogóle z Google wyleciały, inne pospadały tak nisko, że są w ciemnej du**e. Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 To samo, serwisy nad którymi pracowałem zamieniły się miejscami z tym nad czym nie pracowałem Widocznie G teraz lubi to czego nie lubiło wcześniej Ale mimo wszystko poczekam 2 - 3 dni Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntoTheRain Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ja to samo, najgorsze jest, że wykosili prawie wszystko. Serwisy z 7 letnim stażem z wysokim PR, które nie były prawie wcale pozycjonowane, jedynie jakiś drobny marketing szeptany. Wydaje mi się, że to jakieś zmiany a nie faktyczne spadki. A sprawdził ktoś, czy to są filtry jakieś czy po prostu spadki na xxx stronę? Linki z zadbanego zaplecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 U mnie bez większych zmian, kilka stron dobrze zoptymalizowanych z linkami z różnych miejsc na 2-3 frazy do góry, jedna spadek o 2-3 pozycje na 4 frazach. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Zmiany ogromne! Odwrócone wyniki o 180 % to co do wczoraj było w topie teraz daleko poza, a to co przez spory czas nie mogło wejść nagle weszło Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Oj będzie ciekawie... teraz Google to mocno poszalało... katastrofa.. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.