Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nie dostaliście i nie chcecie nic wnieść, to po co tu piszecie?

Bo to jest wątek "Pingwin Update 2.1", a nie "Pingwin Update 2.1 spadki". Póki co, wniosłem najwięcej konkretów :hahaha:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dobrze blake, że mamy ciebie, ratujesz poziom społeczności swą niesamowitą wiedzą oraz nieskończoną możliwością lansowania się gdzie popadnie! Ja tymczasem uciekam cieszyć się weekendem, wam tez to polecam, a monitoring pozycji odłóżcie na tydzień.

Panowie, jak niektórym nerwy puszczają - to proponuję seteczkę/piwko

Ja do tego dołożę przekopanie działki, może mi wtedy puści :)

Niektórym to nawet już zwieracze puszczają.... Weckend jest ! trzeba na grzyby lub ryby jechać :)

Ps. Zgred wiedział co robi - chłopisko przeczuwało temat i na kilkanaście dni wyniosło się z kraju :)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Wniosek jest prosty : wszystko co bylo pozycjonowane, poleciało. Na zielono mają Ci, którzy nie budowali linków, siedzieli gdzieś tam w top 20-30, linkowana konkurencja wypadła i oni weszli. No i ewentualnie CI, ktorzy zajmuja sie dużymi serwisami z duża ilością contentu.

Widzę też powroty z filtrów ubitych linkami kilkanaście miesięcy temu serwisów.

Szkoda tylko, że taki syf w wynikach.

Sprawdźcie sobie np branże deweloperską : https://www.google.pl/#q=mieszkania+jab%C5%82onna&safe=off

Wcześniej było 5-6 stron deweloperów, teraz tylko gratka, otodom, oferty.net

To tylko jeden z przykładów, jakich jest setki. Oczywiście w górę pkt, zumi, firmy.net i inne tego typu serwisy.

Wniosek jest prosty : wszystko co bylo pozycjonowane, poleciało. Na zielono mają Ci, ktĂłrzy nie budowali linkĂłw, siedzieli gdzieś tam w top 20-30, linkowana konkurencja wypadła i oni weszli. No i ewentualnie CI, ktorzy zajmuja sie dużymi serwisami z duża ilością contentu.

Widzę też powroty z filtrĂłw ubitych linkami kilkanaście miesięcy temu serwisĂłw.

Szkoda tylko, że taki syf w wynikach.

Sprawdźcie sobie np branże deweloperską : https://www.google.pl/#q=mieszkania+jab%C5%82onna&safe=off

Wcześniej było 5-6 stron deweloperĂłw, teraz tylko gratka, otodom, oferty.net

To tylko jeden z przykładĂłw, jakich jest setki. Oczywiście w gĂłrę pkt, zumi, firmy.net i inne tego typu serwisy.

Oj nie do końca... Strony linkowane również poleciały w topy...

Portal z dużą ilością dobrej jakości contentu poleciała w dół...

ciekawe jest to ze wszystkie strony (9 projektów) robie tak samo, tym samym i w takim samym tempie (w większości osiągnąłem zadowalający dla mnie i dla klientów wynik, więc to co robiłem działało), a tylko dwie mocno dostały, jedna minimalnie, reszta powiedzmy bez zmian (skoki 1-2 pozycje w dól lub w górę). Ale one są jeszcze niestabilne więc aż tak na to nie zwracam uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności