Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Wielka zmiana dla wielkich graczy !!!

1. W topie są wszystkie strony które mają siano :) alegro , ceneo, wikipedia, leroy merlin :

Jak wiadomo ceneo pozyskuje linki z każdej strony która chce się pochwalić opiniami i tym samym ceneo jest nie do ruszenia a google nie widzi nic w tym złego natomiast jak autor strony da linka w stopce to już syf. Allegro i inne firmy które stać na linki z głównej wp też się nie martwią niczym.

Więc kto dostaje po du**e małe firmy które nie koniecznie linkują a linki kierują zwykli użytkownicy internetu. Bo jak Kowalski ma wiedzieć czy link zaszkodzi stronie czy nie jak na seo się nie zna a na dodatek umieszcza link na swojej marnej stronie której nie pozycjonuje bo nie ma pojęcia o seo. Więc Google nie szuka naturalności a Kasy Płacić za AdWords i to już :P

Co do mojej strony to wyszła z filtra wróciła do top2 na bardzo konkurencyjne frazy i nie była w ogóle dopalana a widocznie linki użytkowników to spam bo kowalski który na seo się nie zna umieścił link na swoim marnym blogu i google uznał że strona już nie jest wartościowa bo nie zapłaciłem za link z WP a dostałem link od zwykłego kowalskiego :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Kung Fu SEO - jeszcze się nie nauczyłeś, żeby nie wtykać nosa w nie swoje strony a tym bardziej ich nie publikować na forum?

Zlituj się dzieciak i nie zmuszaj innych by zniżali się do twojego poziomu...

Skup się na swoich "awansach" i nie zaśmiecaj wątku moimi stronami o których nie masz zielonego pojęcia - życzę wielu orgazmów przy wzrostach :faja: Pamiętaj, że takie zielone dni nie zdarzają się zbyt często(następne prezenty już od rodziców ale dopiero 06.12).

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

est wartościowa bo nie zapłaciłem za link z WP a dostałem link od zwykłego

jeśli wp sprzedaje linki to powiadom wielkie G i przestaną sprzedawać. przecież to nielegalne

Co do disavov - skoro się komuś nie chciało szukać wartościowych miejsc na dodawanie linka tylko kupił multikod 100 katów za 9,90 to chyba nie można od niego wymagać żeby teraz pisał 100 maili do właścicieli żeby wycofali wpisy :). Gdyby zapłacił 1000 zł to ........ katalogi były by wartościowe i nie było by spamu. Sprzedający chłam oberwali ale ... kupia nowe domeny i interes będzie się kręcił. Tak naprawdę oberwali "sełowcy" spamujący internet oferujący topy za grosze. Branża jak każda - najsłabsi odpadają, a sprytni i silni zostają .

Napiszcie jeszcze więcej poradników jak używać disavow i zróbcie więcej serwisów do analizy linków. Na pewno te serwisy mają super algorytmy do wyłapywania linków nadających się do disavow.

W tym tygodniu jeden nawet pokazał link w pl.wikipedia.org jako jeden z najgorszych. ;)

ja jestem ciekawy gdzie jest napisane, że katalog za 100 zł będzie lepszy od tego za 10 zł :)

Na początek oglądaj katalog, później kupuj :)

Jeśli patrzysz na cenę to ja zaraz stworzę listę katalogów, gdzie multikod będzie w cenie 300 zł i Ci podeślę bo w końcu cena się liczy ...

ja jestem ciekawy gdzie jest napisane, że katalog za 100 zł będzie lepszy od tego za 10 zł :)

cena jest barierą przed spamem. jak kogoś stać na zakup to stać go tez na indywidualny opis i katalog zyskuje na wartości merytorycznej. Jak go nie stać szuka własnych źródeł linków lub kupuje koda za dyche i pozycjonuje. Równie dobrze mogłeś napisać "gdzie jest napisane że pozycjonowanie przez zawodowców jest lepsze niż przez gimbusów" w końcu i to i to to pozycjonowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności