Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Blejk zacytuj całość :

serio piszesz ? wszystkie linki jakiem miałeś to z seoków? I masz spadki ? to co tu jeszcze robisz ?? Chłopie - dział dla początkujących i szukaj co to jest "dywersyfikacja linków" .

bo we fragmencie który zacytowałeś nie ma nic o katalogach .Polec mu jeszcze coś - chętnie się dowiem że jedynym pewnym źródłem są katalogi. Masz jakieś rabaty ? coś a'la zestaw "sorka za updejt - kolejny zestaw za pół ceny" ??

googlaski cofnął tą wpadkę

Nic nie cofną. Wyniki się zmienią, ale to raczej za naszą sprawą ;) To pozycjonerzy czynią SERPy wartościowymi :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

o samo, serwisy nad którymi pracowałem zamieniły się miejscami z tym nad czym nie pracowałem :) Widocznie G teraz lubi to czego nie lubiło wcześniej
Pomyśl jeszcze raz :] Jeśli zwolniły się pozycje to te co były daleko są teraz wyżej i nic więcej ..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jeszcze się nie nauczyłeś, żeby nie wtykać nosa w nie swoje strony a tym bardziej ich nie publikować na forum?

Ależ Ty masz ją pacanku w stopce.

Edit: Zrobić analizę drugiej, czy sam chcesz się czegoś nauczyć? :hahaha:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

bo we fragmencie który zacytowałeś nie ma nic o katalogach

A czy ja coś o katalogach napisałem? Napisałem żebyś się razem z nim udał do odpowiedniego działu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ciekawa dyskusja, całe mnóstwo jadu (dziękuję za pełen entuzjazmu post pochwalny) , przepychanek .... Już od poniedziałku będę w PL.

Dodam tylko, że "death is only the beginning" ;)

bo we fragmencie który zacytowałeś nie ma nic o katalogach

A czy ja coś o katalogach napisałem? Napisałem żebyś się razem z nim udał do odpowiedniego działu.

Za moment będą bany za przepychanki. Odpoczynek od forum na pewno dobrze zrobi kilku osobom.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgredziol no może jeszcze zahaczę w poniedziałek wawkę bo podpisuje kwity :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

o 30 oczek, 50 i poza setką, ciekawe dlaczego takie różnice w "karze"

Na części masz większe spadki, z większej ilości oflagowanych domen.

Niekoniecznie chodzi o domeny - może też być problemem sposób pozycjonowania (za dużo EMA) - z kolei zobaczyłbym długi ogon i tego czego nie pozycjonował bo tam wstępnie winny być wzrosty.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A może Zgred ma dla nas jakieś dokładniejsze info na temat wprowadzanego update'u? Jakiś cynk od samego Matta? :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zgred to, Zgred tamto - widzę macie z tym jakiś olbrzymi problem ? Chcecie o tym porozmawiać ? Może przytulić ?

Zgred ma jakiieś info ... wraca do domu :D

Matt to zbiera do kupy i wrzuca do algorytmu.

Nie musi - sami się podkładacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności