Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

są tu takie osoby, które maja jakaś manie dodawania sobie kilku cm między nogami...

Ci co ogarniają strony w "wiekszych" ilosciach mają spadki i maja wzrosty, wspólny mianownik można wyciągnąć już od dość dawna - kto tego nie zrobił, obudził/obudzi się w ręką w nocniku.

mimo iż można robić to względnie dobrze (bo nikt nie zna algo googla) możemy mięć spadki, spowodowane to jest wieloma czynnikami... takimi np jak : klient nasz Pan - czasami można gadać jak do słupa, on płaci wymaga, zero optymalizacji brak linkowania wewnetrznego, powielanie tresci.

więc ludzie wstrzymajcie się LANSOWAĆ, z gó*** bata sie nie ukręci.

Pozdrawiam

nie :) jezd barco dopsze. w końcu strony z filtrów wyszły :D

No co Ty, zafiltrowałeś strony? ;)

Ja nie mam rezprezentatywnych stronek bo mam ich mało i są w miarę stare (do 6 lat) i frazy nie są zbyt oblegane. Trzymają się spoko, teraz też.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Być może narzędzie DT, które posłużyło do napisania apdejtu, nie będzie już aż tak potrzebne. Nie zdziwię się jak powiadomienia o nienaturalnych ustaną a z każdym następnym apdejtem frazy zaspamowane będzą leciały w dół. W końcu roboty to inteligentne bestie i "się uczą". A jak jeszcze updejty będą częściej to nie będzie czasu ani mozliwości zbudowania kolejnych dostępnych dla wszystkich baz. Wszystkei już na początku dostana w du**ę. Zostają prywatne zasoby i szukanie miejsc "wyjątkowych".

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności