Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

napisałem, właściwie, mam strony robione publicznym i nie poleciały, ba, poszły w górę, tylko że robione były ostatnio :)

Cos w tym jest, że ostatnio robione tym ewidentnie publicznym spamem strony nie poleciały. Ktoś jeszcze potwierdzi.

U mnie to samo jechane bazą publiczną lekko w dół. Nowe jechane bazą publiczną w górę. Strony testowe pozycjonowane wszystkim co się dało w górę (nawet te z filtrami ręcznymi).

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam jedną rzecz: oberwało prawie wszystko oprócz nowych domen linkowanych od początku sierpnia(de facto tym samym sposobem co reszta).

Czyli od poniedziałku do roboty z nowymi stronami.

Druga rzecz, mimo różnicowania anchorów na jak najbardziej naturalne, poleciały strony robione bardzo dobrymi linkami.

Ale i tak myślę, że dużo przetasowań jeszcze przed nami, więc warto poczekać jeszcze parę dni z ostatecznymi wnioskami.

Ci, którzy je wyciągają powinni już wiedzieć jak linkować nowe strony.

Czas na testy.

Zróbcie jutro pod wieczór jak już będzie ponad 100 stron krótkie streszczenie tego tematu :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Sprawdziłem stronę, która weszła na obstawioną frazę sprzedażową znikąd na 1 pozycję. Pomyślałem - dobrzy są, więc może się będę wzorował. Linków nie za dużo: trochę katalogi i precle publiczne i podejrzanie dużo zaspamowanych ksiąg gości i dziwnych precli-srecli z tekstami z automatów (kiepskich).

Tekst-faworyt z tych precli:

"Abstrahując od tym, takie biegłe digital signage będą odbierane za sprawą bardzo ciężką kupę"

A google ten tekst pokochało. kto nie wierzy niech sprawdzi. :)

Ciekaw jestem jaką wskazówkę chciało mi dać google, dając do top1 na obstawioną frazę sprzedażową stronę linkowaną w ten sposób?

Eksperyment Discover.pl

ja to mmam w .... siedze w wawce i pobieram dobry stuff ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

te wszystkie pliki Disavov przysłużyły się do tego update ;-)

To widać gołym okiem

Raczej gołym tylkiem widać... Disavow to tylko półśrodek. Czemu do jasnej anieli nikt tego nie widzi ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności