Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

a ja wam powiem, że trzeba to olać i pozycjonować jak dotychczas ...

dostaniesz filtr na jakieś "spamy" usuniesz spamy postarasz się o odzyskanie pozycji i jedziesz dalej :)

Jak dbaliśmy o klienta tak dbać musimy.

Może warto byłoby zacząć działać bardziej jako marketing strony internetowej, a jeżeli pozycjonowanie czy SEO jak kto woli ;-)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O Bogusław wrócił, jak tam u Ciebie po pingwinie? Płaczesz z całą resztą?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To może należy zastanowić się nad treścią serwisu? Nasyceniem słów kluczowych, ogólnie zoptymalizować ponownie i zobaczyć jakie będą efekty. Przecież linki to nie wszystko.

No, treść jest naprawdę ważna, to widać...

3.png

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Co kilka miesięcy słyszymy o jakimś nowym algorytmie albo update algorytmu, po którym wyniki mają być lepsze. A ja widzę, że są przede wszystkim inne. Stronka z drugiego miejsca po 20 września spada na trzecią stronę, teraz wraca na drugie. To które wyniki były dobre? Ostatnie? To po co była poprzednia zmiana? Takich przykładów mógłbym podać więcej. Świadczy to tym, że nie panują nad sytuacją, a wprowadzenie nowego, w zamyśle lepszego algorytmu sieje kolejne zamieszanie.

A sprawa wydaje się prosta - wystarczy zadbać o jakość wyników, spamik sie wychyli w serpach, to po łapach mu. W jaki sposób strony się dostają na szczyty - to nie jest aż takie istotne, żeby robić takie wielkie zamieszanie. Można to zrobić łagodniej.

Eksperyment Discover.pl

Czytam ten wątek od jakiś 20 minut, wszędzie spadki i najeżdżanie na Google itp., nie chce nikogo urazić, ale kurcze... co z was specjaliści od SEO? Może w końcu warto zająć się pozycjonowaniem profesjonalnie, albo zmienić branże skoro efekty są jak widać, a każda aktualizacja powoduje spadek pozycji stron klientów od których bierzecie pieniądze.

Czytam ten wątek od jakiś 20 minut, wszędzie spadki i najeżdżanie na Google itp., nie chce nikogo urazić, ale kurcze... co z was specjaliści od SEO? Może w końcu warto zająć się pozycjonowaniem profesjonalnie, albo zmienić branże skoro efekty są jak widać, a każda aktualizacja powoduje spadek pozycji stron klientów od których bierzecie pieniądze.

Ty za to jesteś tym, który spadków nie notuje i pieniędzy nie bierze.

Mocne słowa :)

Prawdziwe i tyle ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Płacz jest wskazany :) Płaczą mali i duzi a Mat ściemniacz z nas się śmieje :) Może w końcu przyszła pora to odwrócić ? Zacznijmy robić profesjonale zaplecza pod klientów a nie tylko klepniemy szybko jakiś katalożek i skopiujemy kilka wpisów z neta i bedzie ! Czas z tym skończyć i zacząć grubą kasę trzepać za pozycjonowanie

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności