Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niom... będzie albo kolejny zwierzak albo zielenina spadnie z nieba...

oby zielenina - na miejscu handlarzy linkami dał bym na weekend zaje..te rabaty na "kup teraz" bo jak bedzie update to albo ich stronki polecą albo bedzie duuuzo większa konkurencja . Pierwszy od lutego - yeah : :)

u mnie pozycja w SERP raczej stabilna, kartki od G. w skrzynce nie ma ale site skoczył o 20 %

Panowie to może powoli poukładajmy sobie wszystko :) Po doopie dostały seoki i inne katalożki natomiast wzrosty są na nie ruszanych w żaden sposób domenach które poleciały po madagaskarskim gadzie tak ?

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

A co ma jakiś koliber do updajtu pingwina? Disavowcy i piewcy tego narzędzia mogą teraz podziwiać efekty swojej żmudnej, hinduskiej roboty (darmowej oczywiście) na rzecz wielkiego G.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja to samo, najgorsze jest, że wykosili prawie wszystko. Serwisy z 7 letnim stażem z wysokim PR, które nie były prawie wcale pozycjonowane, jedynie jakiś drobny marketing szeptany. Wydaje mi się, że to jakieś zmiany a nie faktyczne spadki.

A sprawdził ktoś, czy to są filtry jakieś czy po prostu spadki na xxx stronę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności