Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Beerbant przestań wypisywać bajki, bo widzę, że dalej nie pojmujesz. Kto pozgłaszał te bazy? Właściciele stron sami siebie zgłaszali? Czy yeti je zgłaszał?

Zrozum w końcu o jakie miejscówki chodzi, bo na pewno nie o takie, które mają site 205 a wpisów na wordpressie 186k. Jeżeli znajdziesz takiego WP, którego "prowadzisz" tylko Ty i admin to pogadamy :)

PS. Na wcześniejszego posta nie odpisuję, bo odpisywałem już wczoraj a dlaczego ich nie ma i dlaczego akurat zostały "wycięte" w takim a nie innym momencie mam nadzieję wyjaśnić z adminem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja widzę, że z okazji 15-lecia, Google zrobiło nam prezent nowym algorytmem

Koliberek nie ma nic do do filtrów, powiadomień o nienaturalnych i tak dalej...

Beerbant przestań wypisywać bajki, bo widzę, że dalej nie pojmujesz. Kto pozgłaszał te bazy? Właściciele stron sami siebie zgłaszali? Czy yeti je zgłaszał?

Ano ci którzy podostawali powiadomienia o nienaturalnych bla bla bla ...

PS.

Czy to ja pisałem/pisze o wymianach domen katalogów ? Jeżeli baza jest taka ok to po co wymiana domen ? Bądź konsekwentny i spójny logicznie w swoich wypowiedziach bo jedną zaprzeczasz drugiej ;)

Edyta

Katalogi be?

Hehe icon_wink.gif Z powyższego można wywnioskować że tak, więc od razu uprzedzę pytania o netmisję. Nie zginie… domeny są wymieniane i za około miesiąc zostaną wymienione w całości.

Mi jak coś hula to tego nie wymieniam ....

Tyle w temacie bajkopisarstwa ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czy ktoś potrafi Beerbrantowi wytłumaczyć to bardziej "łopatologicznie"? Bo ja już bardziej nie potrafię, ale napiszę po raz czwarty, może w inny sposób:

Odróżniasz miejscówki publiczne (np katalogi na multikod, który może kupić każdy i każdy zgłosić - co wiąże się z wymienianiem domen, podwyżką cen i ostrzejszą moderacją, żeby właśnie Ci, którzy dodali nie zgłaszali ich po otrzymaniu powiadomienia) od miejscówek "publicznych" do których nie można kupić multikodu a dodawać można i to jeszcze za darmo? Mam nadzieję, że to nie jest zbyt skomplikowane żeby to pojąć. To teraz jeszcze do tego drugiego typu dorzuć sobie to, że znalazłeś takie miejscówki tylko Ty i nie dodaje tam cała inna masa gimbusów (a co za tym idzie nigdzie niczego nie zgłasza). Dodajesz tam tylko Ty, więc co, sam siebie zgłaszasz?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Katalogi be?

Hehe icon_wink.gif Z powyższego można wywnioskować że tak, więc od razu uprzedzę pytania o netmisję. Nie zginie… domeny są wymieniane i za około miesiąc zostaną wymienione w całości.

Mi jak coś hula to tego nie wymieniam ....

Ta wymiana to jak strzał w kolano. A przecież grupa jest taka dobra, to w jakim celu wymiana. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Blake - juz pisałem po stokroć, zreszta nie tylko Ja: przestań sie ośmieszać. Od kilku tygodni pisałeś, że twoja zafajdana netmisja jest super tylko my jesteśmy debilami bo nie potrafimy do niej dodawać. Teraz piszesz, że wymieniasz domeny? Hehe, dobre.

A ten tój blog to już jakaś kompletna żalość :(

Odróżniasz miejscówki publiczne (np katalogi na multikod, który może kupić każdy i każdy zgłosić - co wiąże się z wymienianiem domen, podwyżką cen i ostrzejszą moderacją, żeby właśnie Ci, którzy dodali nie zgłaszali ich po otrzymaniu powiadomienia) od miejscówek "publicznych" do których nie można kupić multikodu a dodawać można i to jeszcze za darmo?

Te drugie dają linki "naturalne", a te pierwsze kupione i to za grubą kasę, co jest niezgodne z wytycznymi (czyt. sprzedaż linków) ;p

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Blejkuś , mi nie trzeba tłumaczyć , wystarczy, że posiądziesz umiejętność czytania ze zrozumieniem którą powinieneś nabyć w podstawówce , no może w gimnazjum bo teraz szkolnictwo jest na poziomie dna i 100m mułu...

Ee. Bazy publiczne powoli sa coraz lepsze bo juz gimbaza boi sie ich uzywac.

przeskakujesz raz z publicznej na prywatną a innym razem na odwrót, skup się i analizuj co ktoś pisze, do czego się odnosi, jaka jest chronologia - to są szczegóły na które warto zwracać uwagę - w SEO analiza jest najważniejsza a diabeł czasami jak to mówią tkwi w szczegółach ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witajcie,

Czy ktoś z was wykorzystuje Katsystem do linkowania? Mi po Pingwinie poleciało sporo stron które znajdowały się w katsystemie.

Macie jakieś przemyślenia?

Zadales pytanie i od razu sobie odpowiedziałeś.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Załóżcie jakiś oddzielny temat

Nie potrzeba, odpuszczam. Nie ma co karmić trolli. Szkoda mojego czasu.

a jak tam u was pozycje? wracają?

u mnie mase syfu w topach, dodatkowo moja strona nie jest widoczna w wynikach, dopiero po kliknięciu

"powtórz wyszukiwanie z pominiętymi wynikami" pokazuje się na 28 stronie... czemu tak sie stało? Czemu google

tak zakwalifikowało moją stronę, na której jest dużo zakładek, dużo tekstu?

Czemu google

tak zakwalifikowało moją stronę, na której jest dużo zakładek, dużo tekstu?

skopiowanego tekstu?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności