Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nowe stronki wchodzą, czasem mniej skutecznie niż wcześniej ale wchodzą. Stare domeny do kosza.

Jak zaczynałem czytać posty na forum jakiś czas temu to jednym z czynników wpływających na pozycję w Goglu był wiek domeny, teraz czytam, że jak nowa strona to lepsza :o Zmiana polityki Gogla o 100%?

faceplus_banner_468x60_red.png

hehe, za parę miesięcy znowu zrobią update i te nowe polecą, a stare wejdą do top10, bo linki wygasną - dlatego radzę przedłużać domeny i mieć dużo cierpliwości, żadnych gwałtownych ruchów :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

hehe, za parę miesięcy znowu zrobią update i te nowe polecą, a stare wejdą do top10, bo linki wygasną - dlatego radzę przedłużać domeny i mieć dużo cierpliwości, żadnych gwałtownych ruchów :)

Dokładnie na to liczę :) Domena opłacona na następny rok, powolutku zdobywam dobre linki prowadzące do niej ale i nową stronę też założyłem aby trochę po testować :) Czas pokarze :)

faceplus_banner_468x60_red.png

Czas pokarze

...to przerąbane jak pokarze - jaki plagi nas jeszcze za czas czekają??

mnie czas pokazał, że warto być cierpliwym

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności