Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Pan farcrytabor3 to kolejny "Mistrz", który robi jedną stronę a potem pisze, że go nic nie dotkło. Wystarczy poczytać jego ostatnie posty i wszystko wiadomo.

Ale nie ma co się martwić, tacy z czasem znikają z tego forum. Już mieliśmy nie jednego Celebrytę na PIO, którego już nie ma. Nie będę pisał o kogo chodzi bo każdy na pewno się domyśli.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja myślę, że to najwyższy czas przesiąść się na Binga, pamiętajcie w kupie siła :)

Ja w G już tylko sprawdzam wyniki i moi Klienci też. W statach coraz większy ruch z binga, oczywiście dziś to jeszcze kropla w morzu, ale powolutku :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

W statach coraz większy ruch z binga

:) ten ruch z binga to koledzy po fachu sami robią - w poszukiwaniu miejscówek do linków - od jakiegoś czasu, szybciej się perełki wyłapuje do których linkują zafiltrowane w Googlu serwisy ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ale w poszukiwaniu miejscówek nie przechodzi się z Binga na stronę docelową. Czyż nie?

Ja przechodzę, zawsze coś się podpatrzy, jak optymalizacja, jak budowa strony, może jakiś fajny patent na podstronie ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Pan farcrytabor3 to kolejny "Mistrz", który robi jedną stronę a potem pisze, że go nic nie dotkło. Wystarczy poczytać jego ostatnie posty i wszystko wiadomo.

Ale nie ma co się martwić, tacy z czasem znikają z tego forum. Już mieliśmy nie jednego Celebrytę na PIO, którego już nie ma. Nie będę pisał o kogo chodzi bo każdy na pewno się domyśli.

Co ty możesz o mnie wiedzieć, a poza tym jeszcze długa droga edukacji przed tobą.

Wystarczy poczytać jego ostatnie posty i wszystko wiadomo.

:hahaha:

Zamiast mnie oceniać to poświęć czas na edukacje w seo, i analizę za co google spaliło twoje domeny (tyle że trzeba wiedzieć czego szukać, podpowiedź: jaką charakterystykę ma twój spam zacznij od tego).

Ale dzięki tym aktualizacjom konkurencja topnieje a strony moje idą w górę.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Ale dzięki tym aktualizacją konkurencja topnieje a strony moje idą w górę.

Konkurencja ma to do siebie że zawsze była i będzie :) - Ja tam wolę jak mi ktoś decze po pietach - to napędza mnie do kolejnych testów i wniosków :) Bez konkurencji nie ma po co żyć :)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Generalnie myślę że każdy się zgodzi z takim stwierdzeniem "nie spadło osobom, które nic nie robiło od paru, parunastu miesięcy". I nie ma w tym żadnej złośliwości, moje nie linkowane od x miesięcy strony poszły w górę. I teraz pytanie czy dlatego, że weszły na miejsca tych co spadły, czy po prostu jest taki bajzel przez DT, że linkowanie to rosyjska ruletka tyle, że w wersji "jedna komora z 6 jest wolna" a nie na odwrót.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Wiecie komuś spadło komuś poszło w górę, ale taka dyskusja jest słaba merytorycznie, ponieważ każdy ma swoją technikę zapatrywania i ideologię co do pozycjonowania, nasze metody są różne jeden da do mikstury więcej wodoru a drugi więcej helu, bez wglądu w optymalizację onpage i offpage nieda się nic powiedzieć.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności