Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaplecze dla ludzi czy nie, to ciągle zaplecze. Linki z takiego "zaplecza dla ludzi" są tak samo naturalne jak z SWL a i mogą być solą w oku podczas próby wyciągania strony z czarnej... ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No brawo znalazłeś błąd ortograficzny, lepiej ci już, naprawdę jesteś bystry, dziwię się że masz problemy z filtrami w googlu.

Mam filtry, algorytmiczne, ale mimo tego nadal mam taką konwersję, że nie mam o co się martwić. I to jest sztuka.

A nie bezustanne i nic nie wnoszące pisanie o tym jaki to jesteś super pozycjoner, bo update cie nie dotknął.

Mam taką zasadę, a właściwie dwie, obie bardzo dobrze sprawdzają się w seo jak i w życiu codziennym:

1. Nie obrywa ten kto nic nie robi.

2. Kto nie pije ten po********a :)

Pozdro farcycośtam ! ;)

Czas na testy.

No brawo znalazłeś błąd ortograficzny, lepiej ci już, naprawdę jesteś bystry, dziwię się że masz problemy z filtrami w googlu.

A nie bezustanne i nic nie wnoszące pisanie o tym jaki to jesteś super pozycjoner, bo update cie nie dotknął.

Mam taką zasadę, a właściwie dwie, obie bardzo dobrze sprawdzają się w seo jak i w życiu codziennym:

1. Nie obrywa ten kto nic nie robi.

2. Kto nie pije ten po********a :)

Pozdro farcycośtam ! ;)

Nie przypominam, sobie żebym pisał jaki to jestem super, to twoja nad interpretacja.

ad 1. wymówki

ad2. jestem abstynentem

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Punkt drugi zawsze sie sprawdza, zawsze !! :))))

Turbo, ok, już ok :)

Co do tematu, miałem małego pika około tygodnia temu, wygladało to jakby pozycje na parę godzin wróciły na swoje miejsce.

Co prawda piłem wtedy wódkę, ale sprawdziłem statystyki na trzeźwo i nie pomyliłem się.

Wyglądało to jakby G. na chwilę odpuściło ostatnie zmiany.

Czas na testy.

A ja uważam że google tak namiszało że samo nie wie o co chodzi. Wiele stron linkowanych jest z syfu i wpada nawet na top1. Moje zdanie jest takie że każdy link jest dobry. Czy to naturalny , czy nienaturalny , czy z blogu , czy z katalogu , czy z zaplecza z fora itp. Zmieniać anahor i heja.

Pytanie czy muszą się bać tyś linków które kierują na strony zablokowane w robots.txt lub które maja 404.

O to chodzi że była strona, z jakimś tam sklepem. Jechania ostro. Większość stron jest zablokowana w robots.txt, a niektóre mają 404.

Czy muszę wysyłać linki. Czy to wystarczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności