Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma co główkować: content marketing, social media, uniqe types of spam links i własne zaplecza

ale co Ty wymieniłeś?

to czym są robione topy, przecież nie gównianymi katalogami i preclami

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i mam zielono

Jak się rob jedną stronę na frazy "wypas owiec w bieszczadach" to można mieć zielono.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

szczególnie zgred namawia ludzi do disavow

Po tym wpisie widać, że disavow jest narzędziem jak każde inne, równie często wykorzystywanym, o ile zachodzi taka potrzeba.

Zwróćcie też uwagę na to, czy widzicie na forum lamenty osób, które się tam wypowiedziały, czy raczej tych, którzy w linkowaniu idą na łatwiznę, ale zamiast przyznać się do swojego błędu (sposobu linkowania), szukają winnych wokół siebie.

Ale tutaj nie ma co główkować.

Zwłaszcza dla tych których to przerasta :D ... Co do wniosków to z dużym prawdopodobieństwem może się okazać , że będą proste jak konstrukcja cepa.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Ale nie płaczu i lamentu, tylko dla wielu osób jest to strata pieniędzy i tyle. Blake ma 100 % racji, "mądre" głowy zrobiły co trzeba, Google dostało wszystko na tacy. Nie ma to jak Polak, nie ważne, że mi krowa zdechła, ważne, żeby też sąsiadowi zdechła. Gratulujemy disavowcom.

szczególnie zgred namawia ludzi do disavow

Po tym wpisie widać, że disavow jest narzędziem jak każde inne, równie często wykorzystywanym, o ile zachodzi taka potrzeba.

Zwróćcie też uwagę na to, czy widzicie na forum lamenty osób, które się tam wypowiedziały, czy raczej tych, którzy w linkowaniu idą na łatwiznę, ale zamiast przyznać się do swojego błędu (sposobu linkowania), szukają winnych wokół siebie.

Tak Lexy wiem, idealne narzędzie do podpi... doskonałe dla Polaka, przecież jest takie samo jak każde inne.

No i nic dodać nic ująć. Dla pełnej jasności można tylko było by dodać, że jak zwykle w takich wypadkach nie dopracowana aktualizacja algo uderza rykoszetem w "bogu ducha winnych" w wielu przypadkach, ale sądzę , że tych przypadków mamy góra 5% ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Ale nie płaczu i lamentu, tylko dla wielu osób jest to strata pieniędzy i tyle. Blake ma 100 % racji, "mądre" głowy zrobiły co trzeba, Google dostało wszystko na tacy. Nie ma to jak Polak, nie ważne, że mi krowa zdechła, ważne, żeby też sąsiadowi zdechła. Gratulujemy disavowcom.

A ja proponuję się zająć szukaniem prawdziwych przyczyn. Choć niewątpliwie zrzucenie winy na innych, słabym jednostkom może przynosić ulgę :)

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Jak sam zakatujesz tę krowę, to też zwalisz winę na sąsiada? Że Polak, że pewnie to jego sprawka, bo swojej nie ma to pewnie Twojej podrzucił truciznę?

tylko dla wielu osób jest to strata pieniędzy i tyle

Fakt, ale należało by się zastanowić czy przypadkiem znaczna większość z nich nie skorzystała z ofert typu "top w tydzień za 9,90 + gratisowy multikod do ekskluzywnej sieci pierdyliarda katalogów" ??

tylko dla wielu osób jest to strata pieniędzy i tyle

Fakt, ale należało by się zastanowić czy przypadkiem znaczna większość z nich nie skorzystała z ofert typu "top w tydzień za 9,90 + gratisowy multikod do ekskluzywnej sieci pierdyliarda katalogów" ??

Jedna z moich stron jest przykładem, że niekoniecznie.

No i teraz czeka mnie wychodzenie z ciemnej xxxx, ponieważ ktoś sobie zaczął masowo zgłaszać linki, bo nagle jego specjalistyczne, profesjonalne podejście do zagadnienia SEO okazało się... klapą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności