Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zwłaszcza dla tych których to przerasta :D

Dokładnie

będą

No, pewnie kilka miesięcy Ci to zajmie.

zająć szukaniem prawdziwych przyczyn

Kolejny, który ma klapki na oczach, czy tylko jedną stronę do analizy z której nie wyciągnie żadnych wniosków?

No i nic dodać nic ująć

ważne, żeby też sąsiadowi zdechła

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak sam zakatujesz tę krowę, to też zwalisz winę na sąsiada? Że Polak, że pewnie to jego sprawka, bo swojej nie ma to pewnie Twojej podrzucił truciznę?

No a jak nazwiesz działania, które TY sama popierałaś jawnie? Nie jest to podrzucanie trucizny? Tabuny ludzi czytających Twój blog poszły w Twoje ślady i sami się wykończyliśmy a to co się dzisiaj dzieje jest tego efektem. Koniec kropka.

PS. Zapomniałem, że mam jakieś 800 multikodów do kilkudziesięciu grup. Pierwsze testy jakie zrobię to podlinkuję "naturalnie" konkurencję.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Lexy: ale ja się nie dziwię że Twoje stronki idą up. Ty ich w ogóle nie linkujesz albo dajesz 1 link tygodniowo, konkurencja linkowała tworzyła zaplecze więc sprawa banalnie prosta oni teraz polecieli ty jesteś na ich miejscu - cała filozofia. Może to nowa era seo - nie rób nic, a konkurencja sama się wykończy :)

Kolejny, który ma klapki na oczach, czy tylko jedną stronę do analizy z której nie wyciągnie żadnych wniosków?

Już Ci pisałem Blake, ludzie mają więcej stron i więcej fraz niż jedną. Nie mierz innych swoją miarą.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

No a jak nazwiesz działania, które TY sama popierałaś jawnie? Nie jest to podrzucanie trucizny?

Odpowiesz najpierw na moje pytanie?

Tabuny ludzi czytających Twój blog poszły w Twoje ślady

Nie przeceniaj moich możliwości :) Po 1. to nie tabuny ludzi, a po 2. każdy ma swój rozum i samodzielnie podejmuje decyzję odnośnie tego, czy takie narzędzie powinien stosować, czy nie. Jeśli trafiają na leni, którzy albo nie zamieszczają na stronie danych kontaktowych, albo olewają prośby o usunięcie linków, to winna jest tylko 1 grupa - grupa leni, którym nie chce się tych stron moderować.

Pomijam tu temat oczyszczania profilu linków w wyniku depozycjonowania, bo do niego zupełnie inaczej podchodzę i nie bawię się w próbę nawiązania kontaktu z właścicielami tych stron.

Stanęli na wysokości zadania, mamy po raz kolejny najlepsze wyniki w historii na najszybszym silniku w historii, algorytm działa jak powinien, o ile się nie myle to dzisiaj w nocy powinin być update PR (ostatnio też zrobili wszystko dzień po dniu)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Jeśli trafiają na leni

Dla mnie leń to taki, który nie myśli jak obejść algorytm i jak poleci za swoje nieudolne linkowanie to łapie się brzytwy i korzysta z narzędzi do podpierdzielania. Co, wcześniej linki były dobre? To jest dla mnie definicja lenia, żadna inna.

konkurencja linkowała tworzyła zaplecze

Pytanie jakiej jakości to zaplecze ? Dla mnie tysiące katalogów z taką samą konstrukcją, wpisami z takimi samymi literówkami, ortami czy preclesrecle z pierdyliardem dziennych wpisów gdzie obok wpisu PL jest wpis DE podparty notatką angielską nie jest żadnym zapleczem ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności