Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Papier podobno jest w Rosmanie

A tak do updejtu: im większa cisza i dłuższa przerwa tym cięższy updejt się szykuje ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgadza się, od samego początku roku tak do...lą, żeby nie było wątpliwości, kto rządzi

Jeszcze trochę i Matt krzyknie: Release the Kraken; mniej więcej to będzie wyglądało tak:

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

11go puściło mi z filtrów (filtr na 100% fraz rok i dłużej za "sporo" linków ze "złych domen") kilka stronek na domenach regionalnych, które oczywiście wróciły dość wysoko. Podejrzewam, że pewne zawirowanie w serpach mogło być spowodowane, jeśli więcej zapleczówek zostało tak hojnie potraktowanych ;) . Co ciekawe - jedna z tych regionalek to był test na powielanie treści i identycznych stron zostało podwieszonych kilka... ta była najstarsza i właśnie wlazła po półtora roku niebytu do top 3-1 w swoich kategoriach... taka ciekawostka :)

dymna.jpg

Papier podobno jest w Rosmanie

A tak do updejtu: im większa cisza i dłuższa przerwa tym cięższy updejt się szykuje ;)

Poczekam aż przyjdzie nowy update ( pewnie już go nakręcają) więc kupię nową wersję w Rosmanie :)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Złowieszczy WHT'owcy :) Ten którego nicka się tutaj nie wymienia(profilaktyczne tfu! przez ramię), prognozował powstanie czegoś w stylu disavow, tyle, że to było jakieś 5 lat temu. Więc sugerując się tym doświadczeniem, to co zapowiadacie będzie za kolejne 5 lat?

nihil fit sine causa

Ja potwierdzam, mi odpusciło zafiltrowane strony bez strat w linkach.

Mam wrażenie, że nowy update pingwina odpuszcza drugi od końca. Mało tego, zdjęcie działań ręcznych ostatnio zdjęło mi filtr algorytmiczny.

Zaprzeczają sami sobie.

Chaos i przypadkowość. Nawet moje prośby o ponowne rozpatrzenie mają ostatnio po jednym zdaniu.

Czas na testy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności