Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem oberwali wszyscy, którzy zajmują się dużą ilością stron, a twierdzenia że u kogoś tylko zielono to propaganda nic więcej.

popieram,

czekałem tylko na posta ekspertki gryszko że wszystko na zielono, teraz czekam na jaiegos posta od kowalczyka albo miśniakiewicza że siedzą z mattem, chleją wóde, wszystko mają na zielono i mają beke z PiO. Kabaret dosłownie

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No a jak nazwiesz działania, które TY sama popierałaś jawnie? Nie jest to podrzucanie trucizny?

Odpowiesz najpierw na moje pytanie?

Tabuny ludzi czytających Twój blog poszły w Twoje ślady

Nie przeceniaj moich możliwości :) Po 1. to nie tabuny ludzi, a po 2. każdy ma swój rozum i samodzielnie podejmuje decyzję odnośnie tego, czy takie narzędzie powinien stosować, czy nie. Jeśli trafiają na leni, którzy albo nie zamieszczają na stronie danych kontaktowych, albo olewają prośby o usunięcie linków, to winna jest tylko 1 grupa - grupa leni, którym nie chce się tych stron moderować.

Pomijam tu temat oczyszczania profilu linków w wyniku depozycjonowania, bo do niego zupełnie inaczej podchodzę i nie bawię się w próbę nawiązania kontaktu z właścicielami tych stron.

No to odpowiadam, co oznacza dla Ciebie pójście na łatwiznę? Bo ja twierdzę, że pójście na łatwiznę, to zgłaszanie wszystkiego jak leci, żeby tylko ratować swój, własny tyłek.

Prawda jest taka, że ceny klików poszybują niebotycznie w górę. Niech się kur.a udławią, ot co.

Prawda jest taka, że update algo ma w uja błędów i podziękować trzeba niestety sobie samym bo napierw napierd***ło się rumakami a potem znaczna większość bezmyślnie zaczeła używać disallow a to jak każde narzędzie nie jest jak widać dla wszystkich a tylko dla tych którzy coś pod kopułką mają ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Lexy: ale ja się nie dziwię że Twoje stronki idą up. Ty ich w ogóle nie linkujesz albo dajesz 1 link tygodniowo, konkurencja linkowała tworzyła zaplecze

Mylisz się Lexy daje te linki tam gdzie jest pewna gdzie może to zrobić a nie na oślep jak owce pędzone po hali we mgle :)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

czekałem tylko na posta ekspertki gryszko że wszystko na zielono, teraz czekam na jaiegos posta od kowalczyka albo miśniakiewicza że siedzą z mattem, chleją wóde, wszystko mają na zielono i mają beke z PiO. Kabaret dosłownie

Z dziką radością napiszę , że mam "niepokojące" skoki fraz w TOP , niepokojące dlatego, że planowałem te wejścia w dłuższym okresie czasu ....

PS

dzisiaj będę w wawce chlał wódę (jak kurw*** dojadę w końcu ) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czy seowcy w tym pomogli czy nie, to i tak zamiar googlarki jest widoczny.

Zamiary goglasów są dla mnie jasne od kilku lat co nie zmienia faktu, że im to ułatwiamy stawiając pierdyliardy badziewia a potem sami zgłaszając te badziewie ....

Pytanie jakiej jakości to zaplecze ?

Przestań już pieprzyć o jakości zaplecza, bo to się mdłe zaczyna robić. Zaplecze to zaplecze i zawsze znajdzie się na nie haczyk.

bo napierw napierd***ło się rumakami

I tu Cię muszę zdziwić, strony napier*** rumakami idą mocno w górę.

Lexy daje te linki tam gdzie jest pewna gdzie może to zrobić

Dowcip roku :D

ludzie mają więcej stron i więcej fraz niż jedną

No, teraz widzę. Ludzie mają po 3 strony.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bardzo ciekawy update, w topy weszly strony nie mające żadnego związku tematycznego.

Jedynie linki decydujące o pozycji.

Widocznie słaby kwartał finansowy sie szykuje :D

Ps. mały screnik(katalog od 3 miesiecy):

Mały przykładzik poniżej ;)zte.png

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności