Skocz do zawartości

Pingwin Update 2.1

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaplecze to zaplecze

A głupota głupotą , ale Ty akurat nie musisz tego udowadniać :D

.

I tu Cię muszę zdziwić, strony napier*** rumakami idą mocno w górę.

Niektórzy wzwód osiągają w kilka sekund , finał czasami jeszcze szybciej ... Problemem jest to, że nie potrafią tego wzwodu utrzymać aby usatysfakcjonować wystarczająco swoją partnerkę ...

Reasumując może i jesteś mistrzem krótkiego dystansu ale ...... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bardzo mi się podobają te screeny, jedna strona awans i już orgazm...

Nie wiem czy połowa pio robi po jednej stronie czy próbujecie pokazać jacy z Was fachowcy ale nie idzie Wam to koledzy ani troszkę :faja:

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Hermit90: nie linkować grupami katalogów i swlami na docelową? :D W tym roku strony bazujące (bazujące, nie korzystające z swl jako dywersyfikacji) cały czas mocno dostają po du**e nawet za linki historyczne. Żeby nie bać się pingwinów trzeba iść po prostu z duchem czasu i jak się pojawiają od dawna głosy, że przychodzą powiadomienia za grupy katalogów i SWL, to ich nie używać.

Strony pozycjonowane automatami z głową u mnie albo w górę albo bez większych zmian. Mam przykład klienta, który spadł o kilka-kilkanaście pozycji, bo wyprzedziło go zumi i inne mocne portale. Na "standardowych" frazach ostre przetasowanie, ale to jest wliczone w ryzyko zawodowe. No nic, trzeba poczekać tydzień i próbować od nowa :)

Bardzo mi się podobają te screeny, jedna strona awans i już orgazm...

wojtekk -> nie wiem czy to było do mnie(nie czytalem całego tematu)

Jeśli tak, to zauważ mą ironię przy tym przykładzie :D

Chciałem pokazać jak beznadziejne są obecnie topy, a nie pochwalić się swoimi efektami :D

Panowie, jak niektórym nerwy puszczają - to proponuję seteczkę/piwko(małolatów nie namawiam oczywiście).

I zajrzeć w pozycje za parę dni, bo na pewno tak nie zostanie.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

czy próbujecie pokazać jacy z Was fachowcy ale nie idzie Wam to koledzy ani troszkę :faja:

Ja rozumiem, że te wyniki są powodem do frustracji, ale czy nie mądrzej byłoby zająć się robotą, niż czytaniem bzdurnych wątków na pio? :hahaha:

37fb7b72a888530e.jpg

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

@Hermit90

Siedziały ale zmienił się algo i już nie jest to dobrze rozwiązanie, tak więc należy robić co innego... U mnie różnie... Strony teoretycznie linkowane tak sam, z tych samych miejsc i są spadki i wzloty... Wniosek: random

Witam,

a ja wam powiem, że spadki były i to w niektórych miejscach znaczące ale już powoli zaczyna się podnosić o kilka oczek do góry ;-)

zamiast płakać idę linkować i miejmy nadzieje, że jak całe zawirowanie się skończy to wszystko w TOP10 wyląduje :)

Pozdrawiam

Chciałem pokazać

Co im będziesz pokazywał ;) Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że w takich tematach po updejtach wypłakują się ci, którzy mają 3 strony, albo dochodzą rok do pozycji a później i tak lecą nie wiadomo dlaczego i nie mają co analizować, dlatego próbują przeanalizować to z sobie podobnymi a że żaden sensownych wniosków nie potrafi wyciągnąć to będą trwali tak do kolejnego updajtu, bo a nóż im coś wróci :) Taka społeczność, nic nie poradzisz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności