Skocz do zawartości

[Kupię] Multikod do dobrych katalogów

motoman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam uprzejmie,

Kupię multikod do dobrych katalogów -- najlepiej na bazie seokatalog, gdyż wygodnie dodaje mi się do niego za pomocą SeoLight. Choć z drugiej stony, dla większego zróżnicowania, pewnie lepiej byłoby pododawać do katalogów na innym skrypcie.

Ostatnio kupiłem na Allegro multikod do 322 katalogów u użytkownika "seokatalogi". Chwalę, bo produkt był dobry -- wszystkie katalogi działały, można było dać na ogół 4 linki, jeśli chodzi o PR (tak, wiem, że się nie stosuje już tego) to raczej takie sobie. Kupowałem różne inne produkty SEO (blast, katalogowanie, budowanie struktury linków) za większe pieniądze i w żadnym przypadku nie dało to praktycznie efektów, a tylko zraziło do korzystania z tego typu usług. Dlatego zależy mi na multikodzie może nie najtańszym, ale do działających katalogów. Dlaczego nie kupię od ręki na Allegro? Otóż dziś sprawdziłem dwie oferty na Allegro -- z podanych list katalogów wybrałem 3 losowo, i albo nie działały, albo się pokazywał panel logowania administratora. Dlatego zależy mi na dobrym multikodzie, który przy kilkuset (choć może być multikod na kilkadziesiąt katalogów, oby działających i wartościowych) katalogach starczy mi nawet na 2 miesiące dodawania do solidnych, działających katalogów.

mój e-mail: motoman@onet.pl

Z góry dziękuję za dobre oferty.

Pozdrawiam,

Motoman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności