Skocz do zawartości

Tajemnica sukcesu

Jaromin

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycje, ktora moze byc ciekawa alternatywa dla nic nie wnoszacych tematow o site: link: big daddy itp i sposobem na pozyskiwanie widzy.

Powiedzmy, ze rzucamy na tapete jakis serwis i jakas fraze (najlepiej max konkurencyjna) pod ktora ten serwis jest na 1 miejscu.

Mozna przedyskutowac techniki jakie serwis wykorzystuje, porownac je z tym co robi konkurencja o kilka oczek nizej pod ta sama fraza itp...

Mysle, ze na podstawie kilku przykladow kazdy moglby wyniesc ciekawe wnioski.

Powstaje pytanie, czy publiczne dekodowanie sukcesu jakiegos sajtu jest etyczne? :D))

Pozdrawiam

Jaro

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

Chyba podstawą w pozycjonowaniu jest analiza strony i konkurencji ? bo jeżeli sie myle to popraw mnie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Największy w historii sekret osiągania najwyższych pozycji w Google.

Eksperci zdradzają Tajemnicę Prawdziwego Sukcesu

BL

:P :P :P

;)

A teraz możecie do mnie mówić guru ;);):D

A tak serio po co badać konkretny przypadek skoro wszyscy wiedzą od czego zależy pozycja strony. Kto ma większe zaplecze i potrafi efektywnie z niego korzystać ten wygrywa.

Źle:

A tak serio po co badać konkretny przypadek skoro wszyscy wiedzą od czego zależy pozycja strony.

Poprawnie:

A tak serio po co badać konkretny przypadek skoro wszyscy wiedzą od czego powinna zależeć pozycja strony.

;)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Bl i tylko BL?

A odpowiednie internal linking i konstrukcja strony idealnie go wykorzustujaca - to tez oczywiscie linki ale sposob do ich osiagniecia jakby troche innych niz chamskie zbieranie tysiecy linkiw z link-vaulta itp....

Dobre wykorzystanie mod_rewrite, rozmieszczenie contentu...

Ok - przejde do rzeczy: www.lingeriemart.com

1. za*******e skuteczne wykorzystanie mod_rewrite'a

2. przyjzyjcie sie kategoriom

3. przyjzyjcie sie jak wyglada kod strony

4. zobaczcie site: internal linking dla 10 000 stron potrafi byc imho skuteczny

Fraza dla ktorej sa poki co nie do ruszenia (ogladam ich od 2 lat) to wholesale lingerie

Pozdrawiam

Jaro

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

Zapomniałeś o rzeczy najważniejszej o 8 letnim stażu domeny ale są do wywałki po max 2ch latach pracy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zapomniałeś o rzeczy najważniejszej o 8 letnim stażu domeny ale są do wywałki po max 2ch latach pracy ;)

No wlasnie - zastanawialem sie czy tylko staz ma znaczenie. Maja wykupiona domene do 2011 roku czyli max jak sie da.

Staż domeny pośrednio jest związany ze stażem BL

Tzn ze link z wiekiem nabiera na wartosci? Myslalem, ze po jakims czasie link powiedzmy roczny rowny jest linkowi ktory ma 5 lat.

Jasne że nabiera wartości tak jak i strona z której jest puszczony

Tzn ze link z wiekiem nabiera na wartosci?

Oczywiscie - a przynajmniej dla Google - jest masa stron ktora sie trzyma 1 pozycji od lat i ni jak jej nie przebijesz, nie ma szans np z gadu gadu , allego, sony, mercedes - z prostej przyczyny - te strony byly pierwsze i juz pierwsze zostana - liczy sie wiek linkow - wiadomo ze najpierw powstala strona gadu-gadu.pl a pozniej dopiero inne serwisy, analogicznie reszta, w czasach jak mercedes postawil witryne zadnego przecietnego internauty jadacego na modemie nie bylo stac na serwer i domene a nawet jesli bylo stac to woleli by pojechac za to na wakacje ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ale wszystko jest do przebicia ;) ostatnio przebijam na jedna fraze wp, interie i onet , onet na razie sie trzyma i broni i jakby klient dopłacił to byłoby po ptakach a tak sie majta raz 1 raz 2jak ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności