Skocz do zawartości

Tajemnica sukcesu

Jaromin

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie z intruderem - sa frazy w których nie przeskoczysz 1 strony, podane przyklady sa idealne. A jeslibys w jakikolwiek sposob oszukal wyszukiwarke i wskoczyl na 1...mysle ze w magiczny sposob bys dostal filtr albo co. Trzeba sie postawic w miejsce tworcow wyszukiwarek - bo jak mozna otrzymac miano dobrej wyszukiwarki skoro pod haslo bmw na 1 pozycji dostaje cos innego niz bwm.com?

a ja się nie zgadzam :)

nikt nie pisał o wprowadzaniu innych treści w wyniki wyszukiwań niz zgodne z tematyką. W podanym przykładzie można zrobic witryne i wprowadzić ja na top 1 , tylko bedzie to kosztowało kupe pracy, cierpliwości konsekwencji i "troche" czasu ;)

////////////////////////////////////////////////////

własnie na większości DC udało mi sie wbić strone na top 1 przebijając serwisy klikuletnie

(onet/wp/interie) także da się i z GG ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

własnie na większości DC udało mi sie wbić strone na top 1 przebijając serwisy klikuletnie

(onet/wp/interie) także da się i z GG :)

Tylko powiedz na jakie frazy przebiłeś ww strony - bo sam fakt bycia wyżej niż onet o niczym nie świadczy jeśli nie podajesz o jakie słowa chodzi... :mellow:

Przebij stronę gadu-gadu.pl na frazę "gadu gadu" - albo onet na frazę "onet" to wtedy będzie wiadomo, że się da :)

Przebij stronę gadu-gadu.pl na frazę "gadu gadu"

prosze bardzo (15.000) i 14 miesięcy czasu :mellow:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to zrobmy test - robimy strone o gad-gadu - na jakims darmowym koncie republiki i niech wszyscy z forum linkuja - doloze jeszcze troche linkow z systemow - gwarantuje ze mimo 3x wiekszej ilosci BL strona bedzie na 2 pozycji - na pierwsza nie ma szans :mellow:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Powiedzcie mi prosze, czy jest sens wykupywac domene na 5 lat do przodu? Kiedys byly dywagacje, ze to pomaga i uznaje witryna za bardziej zaufana itp...

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

opłaca się domene utrzymywać przez 5 lat i robić coś na niej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności