pmmoskwa Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Po 3 miesiącach istnienia domeny, udało mi się na konkurencyjną frazę, np. "business coaching" dotrzeć do Top 10. Część innych fraz również już wskoczyła do top 20. Przedwczoraj postanowiłem zmienić, tak dla przetestowania, pozycję "autorship" z mojego oficjalnego profilu google+ na stronę firmową w google+, tak ,aby w wynikach wyszukiwania nie pojawiał się mój profil a profil strony. Po kliku godzinach nastąpił spadek w pozycjach, do z top 10 do top 20 , a z top 20 do 30-50. Pojęcia nie miałem, że taka modyfikacja wpłynie na pozycję. Wróciłem już do poprzednich ustawień. Czy napewno ta zmiana spowodowała spadki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Nie na pewno "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Też nie obstawiam... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 nie jesteś jedyny https://www.forum.optymalizacja.com/topic/185038-pingwin-update-21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Poczekaj 2-3 dni i i pozniej zobaczysz... Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmmoskwa Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ok dzięki chłopaki, więc google trochę namieszało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Tak, namieszało i zbiegło się w czasie z Twoją zmianą na stronie. Kursy i szkolenia SEO on-line - od podstaw do poziomu średnio zaawansowanego Monitor pozycji SeoStation Ostatnio na moim blogu: O czym pamiętać, publikując wpis na WordPressie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ok dzięki chłopaki, więc google trochę namieszało. Dosłownie mówiąc to namieszał powszechnie już znany Koliber Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Prędzej Pingwin Kursy i szkolenia SEO on-line - od podstaw do poziomu średnio zaawansowanego Monitor pozycji SeoStation Ostatnio na moim blogu: O czym pamiętać, publikując wpis na WordPressie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Też bym obstawiał pingwina na pokładzie kolibra Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Autor nie ma znaczenia raczej inne czynniki czyli tysiące innych kombinacji i perturbacji jakie ostatnio robi Google Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancer2010 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Moim zdaniem większe znaczenie ma ilość linków i ich jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.