Skocz do zawartości

4 moje strony poszly w filtr

kuba1110001

Rekomendowane odpowiedzi

Zgredziol - nie pitol :D sam wiesz, że obecny algo faworyzuje dłuższe treści tak więc Henio jest skazany niejako na twórczość bajkopisarską , jeżeli chce być wyżej od 10 innych "Heńków" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fraza "hydraulik Radom" mówicie ;-) Ta, w przypadku której większość wyników w top 10 to wpisy na forach i katalogach firm, i gdzie samo stworzenie wizytówki Google+ dla poprawnie zoptymalizowanej strony + 5 linków z mocnych katalogów powinno ją tam wbić?

blake'uś, jak nie wiesz jak się przebić przez minimalną konkurencję, to my nie mamy o czym rozmawiać.

sam wiesz, że obecny algo faworyzuje dłuższe treści tak więc Henio jest skazany niejako na twórczość bajkopisarską

Ale Henio może z żonką zagadać, żeby przynajmniej tekst oferty mu przygotowała :)

Google+ dla poprawnie zoptymalizowanej strony + 5 linków z mocnych katalogów powinno ją tam wbić?

Niech w Radomiu będzie 20 hydraulików i 10 przyjdzie do mnie a 10 do Ciebie, wtedy zobaczymy jak będziesz wbijała te frazy wizytówkami Goowno plusa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale Henio może z żonką zagadać, żeby przynajmniej tekst oferty mu przygotowała

To Henio wyjdzie na tym znacznie gorzej niż na SEO , jak mu zacznie doliczać koszty kosmetyczki i wacików :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A moje strony co mają po 4 linki nofollow są w topach

Pojmijcie, że już linkowanie nie wpływa na pozycje.

... bo jak się robi frazy 5 członowe, to nawet optymalizacji nie trzeba robić

Zrób jaką średnio trudną frazę wtedy zrozumiesz dlaczego twoje tematy lądują w dziale dowcipy .

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

W sumie mała poprawka: bo jest różnica między dobrą grupą 10 katalogów do której się doda bardzo dobrze zsynonimizowany opis i to dodanie będzie rozłożone na 60 dni a grupą 100 katalogów . Nie wiem jak trzeba by zsynonimizować opis przy dodawaniu do grupy 100... chyba musi to być jakiś elaborat składający się z 20 tys. znaków a to i tak najczęściej będzie złe bo mamy 100 linków do jednej strony głównej.

Możesz dodać kilka zsynonimizowanych opisów a publikację rozłożyć w czasie na 1000 dni.

Możesz w dodawarce w adresie URL wpisać synonimy i nie będą to linki tylko do strony głównej.

A jak to wszystko mało - możesz dodawać ręcznie do każdego katalogu z osobna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności