Skocz do zawartości

Wypadlem z 1szej strony google

Rafalski512

Rekomendowane odpowiedzi

Skad wziales ten kod, nie widze w index.html czegos takiego

<

meta name="verify-v1" content="i4ZRURe7bVmDlbIzdOVJ8YecS55y06A3u0/3xx+MJnw=" />

<

meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2">

<

meta http-equiv="Content-Language" content="pl">

<

title>Serwis komputerowy Radom - Okolice</title>

<

meta name="Classification" content="Business & Economy">

<

meta name="Author" content="PROJEKT I REALIZACJA: Rafmar - serwis komputerowy u klienta">

<

meta name="Description" lang="pl" content="Rafmar, szybki fachowy serwis komputerowy w Radomiu, usuwanie wszelkich awarii">

<

META NAME="Keywords" CONTENT="pomoc komputerowa, naprawa komputerów Radom, pogotowie komputerowe przysucha, serwis komputerowy radom, serwis komputerowy, serwis laptopów w radomiu, komputery Radom, informatyk radom, naprawa laptopow Radom, usuwanie wirusów Radom, serwis apple radom, serwis komputerowy przysucha, pogotowie komputerowe radom">

<

META name="robots" content="index,follow,all">

<

style type="text/css">

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wejdź na: www.rafmar.dl.pl, kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "Pokaż źródło strony" (albo Ctrl + U).

To, co jest w Twoim index.html to jedno, ale tak naprawdę Twoja strona jest osadzona w ramce...

Kolega ma absolutną rację - w tej chwili linkujesz coś, nad czym nie masz pełnej kontroli - w mgnieniu oka możesz stracić i linki i wypozycjonowany alias, nie mówiąc już o "technicznych" kwestiach/utrudnieniach...

w tej chwili linkujesz coś, nad czym nie masz pełnej kontroli

w tej chwili linkuje "powietrze"..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Witam

pozycjonuje swoja strone serwisu komputerowego www.rafmar.dl.pl

na fraze "serwis komputerowy Radom" wyświetlało mnie zazwyczaj w 1szej 5tce, odpuściłem kilka miesięcy i wypadłem na drugą

polećcie najszybsza metode co tu robić by się troszke unieść, kupiłem na allegro za 20 kilka złotych 60 katalogów, niby wrzucam, czy to dobre?

polećcie ewentualnie jakieś sprawdzone mocne katalogi, które podnoszą...

Dziekuje

Powiem ci z własnego doświadczenia mimo tego że jestem laikiem w pozycjonowaniu.

Pierwsze co to bym zaopatrzył się w jakąś sensowną domenę, chodzi tutaj o .pl com.pl ewentualnie nazwa.radom.pl jeżeli działasz tylko w swoim rejonie.

Myślę że na frazę "Serwis komputerowy radom" wystarczy taki title strony plus kilka linków z dobrych katalogów.

Czemu własna domena ?? bo obecnie masz na sub domenie co z pewnością spamu i syfu nie brakuje.

.

japitole.. o jakim dotychczasowym pozycjonowaniu mówisz? linkowaniu aliasu z iframe'm? toż to dópa nie pozycjonowanie.. linki prowadzą w powietrze - do aliasu z tzw. pływającą ramką.. zero treści, zero domeny, zero, null, nulo..

fraza przez Ciebie podana jest banalnie łatwa i "można ją zrobić" praktycznie samą optymalizacją serwisu postawionego na domenie

[edyta] forum nie czyta albańskiego :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Podepnę się do tematu bo nazwałbym go tak samo.

Zleciłem pewnemu gościowi 3 miesiące temu pozycjonowanie sklepu na 3 frazy. Efekty były takie: pierwsza fraza 1 miejsce, druga fraza 8 miejsce, z trzecią frazą coś mu nie wyszło i była na początku 20 a potem w kosmosie. Pozycjonowanie to było na zasadzie napieprzania linkami pewnie z jakiegoś automatu. Miałem na początku zastrzeżenia do jakości linków ale w sumie ta fraza top 1 dawała mi niezłe zyski a ogólnie mocy nabrały też inne podstrony z produktami i było całkiem spoko jeśli chodzi o sprzedaż.

Sytuacja się zmieniła oczywiście po pingwinie 2.1 bo fraza top 1 jest teraz na 25 miejscu, druga fraza 22 a trzecia dalej poza setką .

Inne podstrony też oczywiście mi poleciały, ruch spadł kilkakrotnie i zero zamówień od soboty!

Pytanie więc co teraz robić?

Gość od pozycjonowania mówi żeby czekać.

Ja się zastanawiam czy mu nie podziękować już bo on tylko umie napierdzielać linkami np. mam m.in. 1100 linków z jednej domeny na jeden adres - dość nienaturalnie to wygląda prawda?

Klientów nie ma a ja nie mogę sobie tak po prostu czekać bo interes padnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności