Skocz do zawartości

Katalog xannstat.com z wysokim TR

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodania wizytówek w katalogu https://www.xannstat.com/

Wpis zawiera: Tytuł strony, opis 2000 znaków

Każdy wpis ma swoją stronę

Przykładowy wpis https://www.xannstat.com/index.php?akcja=stat&item=2119

I teraz naważniejsze dane katalogu:

BL :1 281 536

rok: 2008

PR 4

Trust Flow 48

Citation Flow 68

Niestety wizytki są przewidziane tylko i wyłącznie dla posiadaczy płatnej wersji statystyk która jest w cenie 9,99 -

Marketing internetowy dla firm

co to ejst TR i czym jest mierzony ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wyszukiwanie:

"SEO how to measure Trust Rank"

PS. to nie żaden mit, nawet jeżeli nie ma wprost takiego rankingu w google, to sama złożoność algorytmu i czynników wpływających na pozycję, niejako buduje TR

W jaki sposób?

Wiki daje podobno TR z tego co słyszałem i jakoś gó**o prawda. Linkowałem z setek wiki i jakoś nic się nie zmienia.

Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną.

A czy ja napisałem, że linkowałem z wikipedia.org? z różnych stron typu wiki, które są dość długo w necie itp

Łącznie chyba 500BL i jakoś nic nie odczuczłem

Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną.

Można też sobie zadać pytanie pomocnicze: dlaczego dla niektórych stron występuje FSB a dla niektórych nie? Odpowiedź: jeżeli Twoje konto google ma dobrą reputacje, stworzyłeś nowy serwis i dodałeś do GWT to z dużym prawdopodobieństwem strona dostanie FSB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności