Skocz do zawartości

Co proponujecie swoim klientom prócz pozycjonowania?

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ja tam proponuję wódeczkę w doborowym towarzystwie... znaczy moim ;)

Próbkę przy piwie mieliśmy - POLECAM. ( nie jest to szeptanka).

Może poza pozycjonowaniem warto pomyśleć także o działaniach mających na celu wypromowanie i zbudowanie świadomości danej marki bądź produktu? Ograniczanie się do wąskiej działki w pewnych aspektach jest dobre, jednakże mając szersze spectrum działania mamy więcej do zaoferowania co daje (czysto teoretycznie!) większą ilość klientów do obsłużenia.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Chciałbym się dowiedzieć co myślicie od socjal media, marketingu szeptanym i innych metodach promocji?

O marketingu szeptanym czy o pisaniu na forach? Bo to nie to samo, a wielu wykonawców kompletnie tego nie odróżnia.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Albo będzie drogo albo adwords albo wcale :)

AdWords też się już kończy, dzwoni Google do moich klientów i mówi, że sami mogą sobie kampanię prowadzić, że to proste bardzo i prowadzą za rękę krok po kroku :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Coś w tym jest co piszę mmr88 - google wykorzystało/wykorzystuję agencję do łapania klientów na adwords. A potem stara się ich "przechwycić".

Niby są tam opcję, żeby się pracownicy G. nie komunikowali z userami - ale również dostaję informację, że google samo tworzy userom kampanie itd. i taki user już nie będziesz szukał pomocy u innych firm.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Pracuję z klientem - optymalizacja (z oporami), pozycjonowanie, prowadzony AdWords, dodatkowo rozkręcony FB, G+, Pinterest itp., informacje prasowe - cotygodniowe spotkania w temacie co by tu jeszcze, żeby sprzedaż wzrosła. A na koniec okazuje się co jest najważniejsze: "Panie, pozycja mi spadła o dwa oczka".

Eksperyment Discover.pl

AdWords też się już kończy, dzwoni Google do moich klientów i mówi, że sami mogą sobie kampanię prowadzić, że to proste bardzo i prowadzą za rękę krok po kroku :)

Nie tyle gugiel, co firma dla niego pracująca. Bo w PL pracownicy gugla nie prowadzą kampanii. Widziałem u jednego klienta jak przeprowadzili kampanie. 3K rozeszły się w dwa tygodnie, kampania zoptymalizowana pod kątem jak najdroższych kliknięć a nie efektywności kampanii dla klienta.

Leczenie alkoholizmu - Alkoholizm to kiepskie życie za wysoką cenę

Po prostu trzeba wymyślać inne formy promocji , są mailingi, są PP, są różne buzzy , jest tego w cholerę , najważniejszy jest pomysł

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności