Skocz do zawartości

[Sprzedam/Zamienię] Multikody do wp-katów! OKAZJA!

rebel

Rekomendowane odpowiedzi

Zostało mi trochę multikodów do katalogów postawionych na wp-katach.

Chętnie więc:

1. odsprzedam

2. zamienię na jakąś usługę (np. pisanie tekstów). Napisz co proponujesz, a może się dogadamy.

Multikody mam z grup:

wp-kat.pl

Multikod Zwykły - ilość: 27 szt, cena na www 24,60 zł, ja sprzedam 50% taniej czyli 12,3 zł/szt

Multikod Start - ilość: 29 szt, cena na www 30,75 zł, ja sprzedam 50% taniej czyli 15.375 zł/szt

netmisja.pl

Multikod przelew - ilość: 20 szt, cena na www 49,20 zł, ja sprzedam 50% taniej czyli 24.6 zł/szt

www.tamia.pl

Multikod Premium - ilość 15szt, cena na www 36,90 zł, ja sprzedam 50% taniej czyli 18.45 zł/szt

gumisstudio.com

Multikod Premium - ilość 20 szt, cena na www 10 zł, ja sprzedam 50% taniej czyli 5 zł/szt

smerfstudio.com

Multikod Premium - ilość 20 szt, cena na www 10 zł, ja sprzedam 50% taniej czyli 5 zł/szt

Proponowane ceny kodów do kupienia/wymiany przy zakupie minimum 10 kodów. Dla osoby zainteresowanej całym pakietem dodatkowy upust!

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv lub emailowy na adres rebel78 malpa o2 kropka pl.

Szukam osób będących na bbhf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności