Skocz do zawartości

Poradnik-Seo.pl

aleks1723

Rekomendowane odpowiedzi

I tak i nie :)

Zależy jak podejdziesz do kategorii Pozycjonowanie (tj. link building), jak przegniesz, to pałka się złamie :)

Jest w miarę w porządki, chociaż trochę nie aktualizowana tj. nowości związane z semantyką w HTML5, nowości związane z linkowaniem w związku ze zmianami w algorytmie (szukaj info pingwinach 2.1 ) - no ale to ostatnie wyszło na dniach więc można przebaczyć.

Poprostu na początek uważaj z linkowaniem (katalogi, precle, swl - o tym ostatnim to w ogóle na razie zamoponij) i szukaj więcej info, chociażby na forum. A tak to śmiało, przecież autor śmiga tu na forum chyba i w ogóle w tym siedzi.

Od czytanie jeszcze nikt nie umarł.

nie mogłem się powstrzymać..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@aleks1723, odpowiem Ci jako twórca serwisu :)

Z wskazanych technik możesz korzystać spokojnie, o ile jak wspomnieł przed rozmówca - nie przegniesz. Nagłe dowalenie tysiącem linków katalogowych może być bardzo, ale to bardzo szkodliwe. Nic się jednak nie stanie gdy na początek dodasz stronę w 10 kluczowych katalogach SEO, czy zdobędziesz kilka preclowych artykułów.

Serwis ma w dużej mierze ukazywać zagadnienia optymalizacji, bo to jest bardzo istotny temat moim zdaniem, który pozwala zdobyć mega dużo profitów w wyszukiwarkach. Często strony o niewielu linkach, dobrze zoptymalizowane potrafią wiele zyskać na pozycjach w Google - więc tu często drzemie klucz.

To co wspomniał @vitar, to fakt - brak najaktualniejszych info o aktualizacjach - bo te w dużej mierze opisuje na bieżąco na swoim blogu -

https://websem.pl

- a ostatnie trzy wpisy były poświęcone aktualizacji Kolibra i Pingwina, i wzbudziły bardzo dużą dyskusję. Nie pojawiają się takie newsy na Poradniku, bo chciałem zachować jego całościowy charakter kursu.

W razie pytań, możesz też odzywać się na podany w kontakcie poradnika mail, chętnie odpowiem na Twoje pytania związane z SEO.

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności